[AB]Admin
Vega napisał:
Gra ktos z was w et na systemie windows 7 64 bit>?
Pytam bo tylko podczas gry w et komputer mi sie zawiesza tak ze nic nie pomaga tylko reset a tak sie pierdoli dysk z tego co wiem !!!
Ustaw kompatybilność ET na XPeka; prawym na ikonę i druga opcja.
[AA]Gamer
Już tak robiłem nic kurwa nie pomaga
A mój procek to intel pentium dual core 2.80 ghz to chyba on się zagrzewa
Vega chyba nie myślisz że my sprawdzimy jaka jest odpowiednia temp. pracy twojego procesora
Bozia rączki dała, to klikaj w google
Jeśli temp. twojego procka będzie nieznacznie wyższa od podanej przez producenta to myśle że wystarczy zrobić porządek na/w kompie Jeśli to nie pomoże no to daj jakieś chłodzenie lub ........... kurde sam nie wiem / w sumie nie znam sie zbytnio na tym
Vega sprawdź lepiej kartę graficzną-miałem to samo. I też myslałem,że to procesor, dysk twardy...wystarczy bechmarka sciągnąć i sprawdzić wydajność karty. Jak Ci wyłączy kompa, to będziesz wiedział co jest grane.
I jeszcze-zrób test na otwartym kompie, gdy Ci wyłączy komputer, dotknij tylk(wyłącz z sieci!!!) kartę graf, jeżeli będzie gorąca, to już wiesz.
[AB]Admin
Niech komp znajduje się jak najczęściej w towarzystwie zimnych browarków
[AA]Gamer
Panowie sprawa wygląda tak kopiłem nowa kartę graficzna co za tym szlo musiałem kupić nowy zasilacz wyczytałem w google ze mój procek może chodzić nawet na 90 stopniach a w biosie miałem ustawione ograniczenie na 60 wiec wszedłem w bios i ustawiłem by ignorował temperaturę grałem teraz z jakaś godzinkę i nic się nie działo wiec prawdopodobnie to było od tego sprawdziłem teraz temperaturę procka i jest 61 wiec normalnie z tego co piszą w google wiec albo będzie dobrze albo procek się spali z tego co wyczytałem to mam za mocna kartę jak na mój procesor i to ona go obciąża wiec muszę wymienić płytę główna ram i procesor jednym słowem sprawie sobie nowy komputer dzięki za chęć pomocy
[AA]Gamer
Z tego co piszą w Google to dla intel pentium dual core nie jest duża podobno pracują normalnie przy 90 stopniach
A i zrobiłem tak jak Jurek pisał pobrałem Unigine Heaven DX11 Benchmark 2.5 ustawiłem wszystko na maksa i nic się nie dzieje test odbył się bezproblemowo i płynnie komputer działał normalnie bez zarzutów temperatura procka po teście 61 a karty 40 stopni wszystko wyglądało ok dla mnie gościa co chuja wie o komputerach
Ale wchodzę dzisiaj zagrać w et i po 30 minutach zawias komputera i w głośnikach szum taki jak by byle źle podłączone i nic nie pomaga tylko restart kompa no nic będę dalej z tym walczył może jakoś mi się uda panowie
Ostatnio edytowany przez Vega (30-05-2011 12:55:27)
[AA]Gamer
Ale to coś od et bo gram w Battlefield bad company 2 w alien vs predator batman arkham asylum crysis i nic się nie dzieje tylko gdy gram w et to się zawiesza myślałem może ze to od tego ze mam win 7 64 bit i coś jest nie tak już kurwa sam nie wiem co się dzieje
[AB]
nie mniam tylko zapirmandalaj po flache trza to opic:D
Termi wpierdoliłeś się między wódkę , a zakąske.....czuj klimat kurwa.
Torci sobie ręczny zapodał...a Ty kurna z flachą na pełną dostawę białka.
Do kościoła, wyspowiadać się, 3 razy zdrowaśkę jębnąć , 2 razy ojcze nasz i na kolanach do Częstochowy buraku.
A i tak chuj jeden wie czy dostaniesz odpust, baranie boży.
Ostatnio edytowany przez jurek (20-07-2011 22:07:35)
[AB]
pierdole kosciol do pedofiow nie chodze
tylko gladac jak sie ujebiecie dobrym lolkiem ave
http://www.youtube.com/watch?v=Z7h8qkMBE_
http://alcoholbrigadeforum.pun.pl/viewtopic.php?id=195
uuuuuuuuulala jestem arena admin - fajnie
ale sie podjarałem
a tak serio to Jureczku mam pytanie ilu ludzi przyjąłeś do [ab] poprzez [aa]
dzieciaki nie darują ci tego do końca życia - ty.. ty.. ty.. zwyrodnialcu