ten jak zwykle sie honorem unosi rilaks jor badi... kolejna sugestia - maly blad jest chyba w kampanii, mianowicie po rozegraniu mapy braundorf ponownie wlacza sie braundorf...
[AB]Admin
Bo Czejski nie walczy dla sprawy tylko jest emo neo kapitalistą. Już wolałem jak nienawidził świat i Nas
Zawiasy serwera są o tych samych godzinach.
Wczoraj o 19:55 dzisiaj też.
Wina musi stać po stronie pukawki!!!
Cheyce działaj!!!
Był pełny serwer!!!
Teraz po restarcie jest 4 gośći cza coś z tym zrobić bo znowu bedzie serwer świecił pustkami!!!
Ostatnio edytowany przez Anubis (01-07-2009 17:58:33)
Gość
.
Ostatnio edytowany przez T!m!du$ (10-12-2009 22:11:47)
Gość
pukawka napisał:
Oczywiście, że wina nie musi leżeć po Twojej stronie. Większość problemów wiąże się z działaniem samego serwera, modyfikacji czy konfiguracji serwera. Trudno jest jednoznacznie określić co w tym wypadku jest powodem problemu. Jeżeli serwer padnie nie włączaj go ponownie tylko daj nam znać, będziemy mogli wtedy sprawdzić log procesu, być może tam znajdziemy odpowiedź na pytanie co jest przyczyną problemu.
Gość
pukawka napisał:
Sys_Error: Z_Malloc: failed on allocation of 32832 bytes from the main zone
I to jest to o czym mówiłem. Na 2.60b tego problemu nie ma. Spróbuj do polecenia startowego serwera dopisać większą wartość com_hunkMegs np. 128.
Gość
co myślicie o tym aby dopisać info o publicznym teamspeaku, siedzialyby tam osoby grające na naszym serwerze
Gość
pukawka napisał:
Przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci pomóc. Grasz na nowej modyfikacji na starej wersji gry, problemy są nieuniknione. To, że nq chodzi na 255 to ja wiem, ale problemy się niestety zdarzają. To jeden z nich.
ale mam jeszcze pomysł
skoro nad NQ zawisly czarne chmury to nie ma wyjścia. trzeba dać gejmoda nie ma sie co zastanawiać. przynajmniej nie bedzie padał jak mucha, ciekawe czy to wpłynie na frekwencję...
Gość
niestety od 12 już jay był prawie skończony
czy ludzi mnie? myślę ze większość naszej klienteli to ludzie początkujący którzy nie rozróżniają modów,wchodzą z listy bo widzą w nazwie Poland
[AA]Gamer
Kurwa nigdy nie lubiłem NQ... Ale odkąd gram na naszym servie to normalnie inne życie. Wg. mnie jak zmieni się moda to większość ludzi przestanie grać. Ale z drugiej strony, zgadzam się z Chajskim... Ci co zaczynaj grać c ET to patrzą na nazwę serva...
To tyle miałem do powiedzenia ;P
[AA]Gamer
Mnie tylko jedno wkurwia na NQ... 9 lvl na każdą rzecz... 9 z meda i takie tam
[AA]Gamer
Się porobiło na serverze... Ludzie maja pretensje, że XP im wygasło... Jak coś to już przepraszałem w imieniu calego [ab]... ;|