[AB]
co do postow dzem masz problem wsac se granat w d.. i sie rozerwij
[AA]Gamer
Z calym szacunkiem do ciebie drinker ale dzem mnie bardziej przekonuje swoimi postami do jego scenariusza...
Nie wiem jak to bylo nie bylo mnie tam... TWoje wypowiedzi typu kurwa kurwa kurwa jaki jestes burak sa irytujace... czy nie da sie wytlumaczyc w normalny sposob ?
JA uwazam ze jestescie wszyscy ...ehh musze to napisac... zjebani napisal ze go wyjebales itp a wy teraz o jakims jebanym duelku gadacie...
Dajcie sobie siana i Vert zamknij temat...
[AB]
Janosik.
Co do tego że zrobiłem passvote przyznaje się co widać na screenie. Ale mi chodzi o to co on nawymyślał a nie o to ze kicka dostał. Zauważ że cesio opisał cala sytuacje wcześniej . Raz dostał kicka od cesia wszedł i znów robił to samo wiec znow dostal i tyle Możesz się zapytac kogo chcesz na serwie kto wtedy był co on robił.
Ps. Jano wiem że jestem pojebany zresztą jak większość u was w klanie ale tak jest śmieszniej:D
Ostatnio edytowany przez drinker (14-01-2011 19:49:56)
[AB]
TEMAT QRWA ZAMKNIETY I HUJ!!! PIC I SIE ZAJEBAC TAKI PLAN NA LYKEND:D
[AA]Gamer
taa ;D dobre prowadzicie rozkminy, ale nie bardzo rozumiem tej akcji z dżemem? haha
[AB]
najpierw skosztuj a potem sama ocen:D:powodzenia
[AA]Gamer
ja bym proponowal zakonczyc ten spor bo to nie ma sensu a mysle ze sprawa juz jest w miare wyjasniona a co do tego ze to byla wina dzema to nie mam zadnych watpliwosci i nie dziwie sie reakcji drinkera AMEN.
[AA]Gamer
fajna fotka na Nk Podaj nr koleżanki <
>
Święta prawda
[AB]
Ludziska pomocy potrzebuje. Bedę zmieniał kompa co muszę skopiować czy coś żeby na nowym kompie mieć to co na starym w ET jakiś klucz skopiować czy cuś?
etkey;a jak dobrze pamietam i chyba tylko tyle. ja przed formatem kopiuje cale et i pozniej reinstalka:D
[AA]Gamer
Stary skopiuj etmain i masz wszystko czego potrzebujesz- mapy cfg soundpacki etkey wszystko wszystko wszystko ! ! !
[AB]
jak widzac nie kazdy umie to zrobic
[AB]
och ten czejsk wszedzie burdel i chaos:D
[AB]
Kurde trzeba coś zrobić z tym aa ostatnio mało ludu gra... Trzeba jakąś promocje zrobić nie wiem. " Jeżeli przyprowadzi ktoś znajomego na serwer będzie nam mógł kupić czy coś"
najlepiej wydaje mi sie ze zawsze na poprawienie frekwencji dzialaly regularne ustawki AB na konkretna godzine na serwerze i wspolna gra przez wiecej niz jedna dwie mapy, jak robilismy sztuczny tlum to od razu ludzie widzieli ze na serwie ktos jest i wchodzili, a pozniej z czasem zaczeli przychodzic z przyzwyczajenia. tak mi sie wydaje.
[AA]Gamer
http://www.zabijaka.pl/cennik.html
Hosting działa na tych samych serwerowniach co Pukawka, ale za to lepsza pomoc techniczna, dobre pogadanie z nimi może zaowocować ze ustawią serwer na naprawdę dobrym poziomie.