[AB]Admin
Dokładnie, przenalizujemy sobie możliwe zestawy i wyjdziemy z jakąś składanką, może nawet dwiema. Faktycznie, te dwie mapy wydają się być ciekawe- postaram się dziś na nie wbić.
[AA]Gamer
W tym tygodniu powinny nastąpić pierwsze zmiany na serwerze. Analizujemy podane propozycje map. Oczywiście możecie dalej pisać propozycje nowych map - być może będą one analizowane do kolejnej podmiany. W tym miejscu także zapraszam do przedstawiania innych zmian , które byście widzieli.
[AB]
mozna by zrobic spam protection
[AA]Gamer
Czas chyba na kolejne zmiany na serwerze. Macie jakieś propozycje - po za wymienionym powyżej Spam Protection ? Propozycje dla map piszcie w osobnym dziale dla map.
[AB]
Jest może coś takiego że osoba która dostanie "kicka" nie może wejść na serwer, przez powiedzmy 5 minut?
[AA]Gamer
Prawdopodobnie tak : spróbuj do komendy !kick - nick gracza - dopisać czas (np: 300 - 300sek)
[AA]Gamer
Zapewne każdy ma już dość tych kłótni na serwerze. Jest na to jeden sposób: rozwiązanie akademii [aa]! Zróbcie to już teraz i miejcie wieczny spokój na serwerze!
A tak na poważnie: odkąd powstała ta wasza akademia, na serwerze cały czas są kłótnie w różnych sprawach. Wasi juniorzy ciągle się nie zgadzają, ciągle coś komuś przeszkadza. Zlikwidujcie [aa], a zobaczycie, że problem zniknie.
Kolejną sprawą jest rozdawanie leveli. Przykładowa akcja z dziś: jeden gracz uprzykrzał innym grę, za co dostał od jednego admina mute, za chwilę od drugiego unmute, a zaraz znowu mute. Wiem, że ufacie sporej ilości osób co do levela i komend, ale co za dużo, to niezdrowo. Jeśli za dużo osób ma przywileje, to robi się chaos.
To są zwykłe odczucia osoby grającej na waszym serwerze. Możecie to wziąć pod uwagę albo olać: decyzja należy do was.
Pozdrawiam.
[AB]Admin
Dzięki za opinię- tego nigdy nie za wiele. Ustosunkujemy się do tego w najbliższym czasie. Pozdro.
[AA]Gamer
no prawda w tym jest
[AA]Gamer
Wypowiem się na ten Temat..!:x
Akademia - Dobry pomysł !!! Lecz muszą być opowiednie osoby na tym stanowisku!! żeby pokierować cała akademia i nie przyjmować byle kogo .!:a - Mogę się zajać tą akademią i tam poustawiam co i jak ;D
Co do do rozdawania lvl - tu się zgodzę ze strajkiem nie które osoby nie powinny mieć lvl ;x Czasem jak niema żadnego admina każdy lubi się pobawić swoimi opcjami na 4 lvl nie bedę tu wymieniał kto ale nie raz widziałem ! (Kinga:* pozdrawia)
[AA]Gamer
Połowa serwera ma takie komendy jak: mute, shuffle, kickbots, addbots. To też jest bezsens.
[AA]Gamer
Ale większość osób w tej akademii to 15-stki i lvl ich cieszy jak ch*j... Gdy tylko nikogo nie ma z [ab] to bawią się jak dzieci. A potem się dziwić że ludzie nie chcą grać . Kolejna sprawa to ich żałosne kłótnie o byle jakie gó*no.. Jak dam im mute to wbija pewien bohater i daje unmute a nawet nie zapyta za co dostali.. To po co ja mam ten lvl skoro nawet porządnie zasłużone mute nie mogę dać? ;/
[AA]Gamer
o ile pamietam to sien ie klucilem domi i dalas mi mue
hehe
[AA]Gamer
Co do leveli - wspominałem już kiedyś o takowym zabiegu.
4lvl - uszczuplić do najbardziej głupich komend (o najmniejszym zagrożeniu serwera i przyznawać go jako za XP - 4lvle za XP to dobry chwyt) a dla najbardziej zasłużonych graczy uporządkować obecny lvl 7 (Old Operator) i o to nastał by porządek. Jeżeli coś - to mogę pomóc przy doborze komend dla lvli a Torcida mógłby je zrealizować. Bo obecna sytuacja niestety nie powala twórczością.
Czyli wyglądało by to tak :
LVL : 1-4 - za XP
LVL : 5-6 - Member AB , przejściowy.
LVL : 7 - najbardziej zasłużeni gracze (decyzja o przyznaniu od prezesów)
LVL : 8 i wyżej - AB w zależności od stażu i wkładu.
[AA]Gamer
i gites
hm a co z aa? bedzie tera? likwidujemy czy kontynujemy?
serwer ważny do 2 września !!! mało brakowało a przegapiłbym czas na przedłużenie
po przedłużeniu ważności serwa zostało nam 1,14 zł
ZAPRASZAM DO WPŁAT http://www.alcoholbrigadeforum.pun.pl/v … php?id=239
[AA]Gamer
co wy na to zeby zmienic rekrutacje ab i zamiast zeby bylo ab tylko . [R.ab] Rekrutacja Alcoholbrigade . R- JASNY niebieski ,reszta standarowo i Level 5-6 , A klan [aa] 4 Level dla kazdego co wy na to
[AA]Gamer
Widać, że nie zrozumiałeś. Musicie jak najbardziej ograniczyć ilość osób z poważnymi komendami, a nie jeszcze ją powiększać.