hehe panowie, bez podniety---ostatnia trudna gra wyszła w na PC w roku 2003:) BYł to dodatek do CODa----United Offensive(chyba dobrze napisałem tytuł?)
Póxniej był COD 2--bardzo dobry....i od tego momentu mamy gry na konsole:) Co na PC absolutnie się nie sprawdza....
COD 4mozna przejść na luzie,
Nowy Wolf --luz....
Więc sama grafika nic nie załatwi...jedynie estetyka ogladania się zwiekszyła.
Kurwa mi komp tez nie pozwala na takie gry.Ale szczerze mowiac zajebiscie sie rajcuje nowym Aliens vs Predator!Za starych dobry lat jak jeszcze neta nie bylo z kumplami robilismy tygodniowe "laczenie" czyli 5 kompow w piwnicy,gorzala i opor sie gralo we wszsytko co mialo multiplayer w tym w AvP 1.Kurwa 3 rasy,wszsytkie wyjebane...No bajka poprostu
[AB]Admin
http://www.mochimedia.com/games/wake-up-the-box/
Utknąłem na 12 lvl.
ja sobie kupilem w tym roku kompa nowego, a i tak w et gram ktore wyglada gorzej niz na starym kompie co do sieciowek to mi sie podobal swego czasu na lanach z kolegami W40k: down of war, kiedys gralem tez sporo w d2 ale teraz jakos juz patrzec na to nie moge, chociaz poczatki fajne byly ;D
[AB]Admin
To prawda, stare tytuły mają w sobie klasę, którą zabito rządzą wizualnej wyżerki.
[AA]Gamer
A ja wolę Wolfenstein enemy territory
Serwer: POLand[AlcoholicsArena]@...
Najlepszy serwer jaki jest
Stoi sobie dwóch kolesi pod sklepem, piją sobie piwko. Nagle podjeżdża policja i zabierają ich do radiowozu. Jeden z kolesi:
- Panie władzo, co mogę zrobić żeby obeszło się bez mandatu ?
Na to policjant:
-Poliż się po łokciu !
-Panie władzo, nie dam rady ! Przecież nikt nie da rady polizać się po łokciu!
Policjant:
-No a ja dam rade!
-Eeee.... Wie pan.... Pies to nawet po jajach się poliże...
Leci supermen przez miasto patrzy a na dachu domu cała nago opala się
wonderwoman, w takiej zachęcającej pozycji z rozkraczonymi nóżkami.
Supermen niewiele myśląc, z prędkością pocisku zrobił nura między te
nóżki.
-Co to było?! - spytała wonderwoman.
-Nie wiem, ale strasznie boli mnie dupa - odparł invisibleman.
[AA]Gamer
Kawały AA
1 Tato kto to jest alkoholik? - Pyta Jasiu.
-Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem.
-Ale tato tam są tylko dwa drzewa. Spewnoscia chodziło o Drwala xD
2 Dwóch facetów wnosi trzeciego zupełnie nawalonego, tak że nie może się utrzymać na nogach.
Siadają przy barze i jeden mówi do barmana:
- Dwa piwa!
- A ten w środku nie pije? - pyta barman.
- Nie, to kierowca.- Nie ma to jak Jurek
Barman urządził zawody w tym kto rozpozna najlepiej swój rodzimy trunek. Pierwszy pije Anglik i mówi: "To jest a mianowicie Dog**". Drugi pije Francuz i mówi : "To jest wino, ale nazywa sie Szato, i pochodzi z połódniowego stoku góry". Trzeci pije Polak, przechyla kieliszek i mówi: "Żytnia..." przerywa mu barman "Nie, nie to jest bimber" Na to Polak " Nie, nie ja podaje adres Żytnia 14, mieszkania 8" Spewnoscia Janosik podawał adres
[AA]Gamer
Ja nie pijam alkoholow wiec nie wiem :x