potwierdzam wplynelo 11.56 zł i stan konta wynosi teraz 72.78 zł
pozostałej kasy jak nie było tak nie ma... i tutaj prosty wniosek mi sie nasuwa... jak na smsach złodzieje z zabijaki zarabiają grubą kasiorę to i pieniadze automatycznie się pojawiają, a z księgowaniem zwyklych przelewów jest jakaś pomylka to jedno wielkie nieporozumienie. przelew internetowy wyslany w normalnym banku w poniedzialek naprzyklad powinien dojsc we wtorek lub srode najpozniej
@drinker - na koncie zabijaki nie widać kto wpłacił, widac jedynie historię portfela, ale w formie przychodów: zasilenie przelewem lub sms-em oraz opłat za serwer
[AB]
Poczekamy jeszcze ze 2 dni i jak nie to wyślemy zabijace wszystkie kopie przelewów i tyle. Jak wert mówisz przelew internetowy jest w 24h a na poczcie czy w banku max 3-5dni a nie 10 dnie albo oni lecą w chuja albo ktoś od nas nie wpłacił.
post do zabijaki:
Witam
Jest problem z wpłatami na serwer W naszym portfelu brakuje sporo pieniędzy Wpłaty za pomocą smsów są OK lecz przelewy wykonywane przez internet bądź za pośrednictwem poczty trwają nadzwyczaj długo Część pieniążków wręcz przepada w niewyjaśnionych okolicznościach
Na naszym klanowym forum mamy dział z opłatami Są tam zadeklarowane wpłaty które nadal nie dotarły choć minął już ponad tydzień czasu Wpłat tych dokonały osoby które już wielokrotnie wspierały nasz serwer jeszcze u dawnego dostawcy więc ich posty to z pewnością nie jest głupi żart Zresztą ja sam przelewałem już kilkakrotnie pieniążki i dopiero dziś sprawdzając historie portfela dostrzegłem brak moich wpłat z września !!!!!! Na każdą dokonaną wpłatę mogę przedstawić potwierdzenie przelewu
Jeśli jest taka możliwość proszę zamieszczać w historii portfela nazwisko i imię osoby wpłacającej wtedy w razie problemu będę wiedział czyje potwierdzenie wysłać
Proszę sprawdzić dokładnie wpłaty na nasz serwer i dopilnować by podobne sytuacje nie miały więcej miejsca
Proszę o jak najszybszą odpowiedź Sprawą jest zainteresowanych wiele osób które dokonały wpłat i mają prawo wiedzieć gdzie są ich pieniądze a ja niestety na chwilę obecną nie mogę udzielić im żadnej informacji
drinker napisał:
Poczekamy jeszcze ze 2 dni i jak nie to wyślemy zabijace wszystkie kopie przelewów i tyle. Jak wert mówisz przelew internetowy jest w 24h a na poczcie czy w banku max 3-5dni a nie 10 dnie albo oni lecą w chuja albo ktoś od nas nie wpłacił.
drinker kurwa sugerujesz ze nie wplacilem? dalem kurwa na etpro i na aa silen tez zobacz se:
wysalem 25 zl i mam potwierdzenie.... nie mowiac o tym ze etpro oplacilem i 10 dni szlo do zabijaki pojebanej....
[AB]
ERo czy ja coś powiedziałem że nie wpłaciłeś? czytaj uważnie posty. Chyba to problem zabijaki. Trzeba coś z tym zrobić ludzi wpłacają pieniądze i lipa jest.
Poza tym ero dal jeszcze 25 więc powinniśmy mieć okolu 100 w portfelu lipa straszna
Ostatnio edytowany przez drinker (15-11-2011 19:24:54)
Witaj
W jaki sposób wpłaty były dokonywane? Korzystając z usług dotpay czy przez przelew na nasze konto?
Proszę wysłać na bok@zabijaka.pl potwierdzenia.
Pozdrawiam,
Administrator Zabijaka.pl
Teraz to mnie wkurwili
Nawet nie wiem czyje potwierdzenia mam przesłać
Jak sie kurwy chcą rozliczać to ok rozliczamy się
Ja z mojej strony mogę powiedzieć tylko tyle że jest to pierwszy i ostatni raz gdy wysyłam potwierdzenia bo nie o to chodzi żebym co wpłata sie z nimi użerał
Jak jest przelew z banku to musi dotrzeć i tyle a jak nie umią liczyć i ogarnąć wpłat to niech se kurwa stragan postawią będą im gotówką płacić
Dobra co by sie burdel nie zrobił niech każdy prześle potwierdzenie na mój mail wesol200@wp.pl a ja będe dalej z nimi gadał
Chyba że ktoś chce osobiście to OK nie ma sprawy w końcu są tam wasze prywatne dane - zrozumie , tylko w takim przypadku napiszcie choć że wysłaliście im maila
może za dużo pieniążków mają i nie chcą już więcej
mają najtańsze serwery ale kurwa najgorsze usługi ...
Teraz to ich kurwa prześwietliłem
Wszystkie nasze wpłaty i ich zasilenia konta
Nie liczyłem wpłaty time bandit bo ten to raczej w chuja przygrał
Przypuszczalnie potrzebowałbym potwierdzenia z
- 07.11 chlep i drinker
- ostatnia wpłata od rosy na 25zł - to samo które przesłał na forum
brakuje też 30 zł z września
- napewno 28.09 torcida 10zł
- i tu nie jestem pewien albo 27.09 torcida 20zł
albo 28.09 drinker 20zł
choć skoro brakuje 30 to myśle że to moje wpłaty nie doszły
Niestety nie daje gwarancji że o te osoby chodzi bo wpływy nie są opisane
Ja wyśle potwierdzenia z września a was prosiłbym o przesłanie tych o których pisze z listopada na mój mail lub bezpośrednio na podany mail zabijaki
P.S. rossa wpłata od usr a nie urs bo takie błędy będą dla nich świetną wymówką
[AB]
Wysłałem Ci potwierdzenie na maila.
[AB]Admin
Czas na zmiane serwa, żydy zabijackie niech wracają do izraela w zamian za trud wkładany w jakość swej marki bo tam niedługo irańska bomba pierdolnie.
jak na moje to powinno byc tak: w tej chwili na koncie jest 72 zł czy cos takiego.
brakuje:
- 2x po 20 zł
- 25 zł od rosy
zara wysle swoje potwierdzenie
PS. co do wrzesnia czy pazdziernika to nie kontrolowalem na biezaco, ale teraz tak i tego co napisalem jestem w 100% pewien ze jest przygrywka w fiutka
skurwiele z zabijaki co serwery trzymaja pod lozkiem! sory drinker ;/ przez zabijake czlowiekowi juz odwala... cza cos z nimi zrobic. proponuje wjazd ja lublin
[AB]
Siemanko
Torci wysłałem ci potwierdzenie na maila z listopada
Niestety z wcześniejszym będę miał problem...
Ma ktoś konto w banku Credite Agricole??? Mam pytanko
Dawniej to był LUKAS BANK i odkąd z LUKAS przeszło na CA wszystkie przelewy i transakcje, które wykonałem gdy był to jeszcze LUKAS nie wyświetlają mi się.
Jeżeli ktoś ma niech sprawdzi, albo podpowie jak to wyświetlić.
[AB]
UFF na mailu znalazłem mail od Lukasa z wszystkimi przelewami zaraz ci Torci wyśle.
drinker z tym potwierdzeniem z września się wstrzymaj jak będzie trzeba dam znać
tak jak pisałem za wrzesień to chyba o moje przelewy chodzi
wysłałem kolejne dwa potwierdzenia werta i drinkera z listopada
Ostatnio edytowany przez TORCIDA (16-11-2011 13:35:38)
25zl
zleceniodawca:
Marcin Rosa 02-495 Warszawa, Rynkowa 7/2
Pieczatka:
wybacz za jakosc ale nie mam aparatu laptopem robione zdjecie
Ostatnio edytowany przez GSP ero (17-11-2011 06:43:20)