aha czyli moje 25zl doszlo w koncu....
jak kasy brakuje to moze cos dzisiaj wyslac moge ale po poludniu hajs z pracy
wysyłamy kazdy według własnego uznania. wazne abysmy regularnie zasilali konto wtedy nie bedzie dochodzilo do sytuacji ze konczy sie "abonament" serwera kasy w portfelu nie ma i trzeba wszystkich prosic o wplaty. a te jak widzielismy potrafią isc 3 lata... wazne tez jest aby wszyscy tych wplat dokonywali. sytuacja sie poprawila, to cieszy, miejmy nadzieje ze nie jednorazowo i ze to nie koniec, moze inni tez sie w koncu "skusza"
Ty zendo lepiej dorzuc na teko worka bo w wawie drozej
jutro poczta wysle troche papierkow
z kąd ty masz tyle forsy ? zabiłeś kogoś ?
[AB]
ero kable zejebal to na serw ma
hahah xD no ba ale i bez kabli jest jakis szmalec musi byc
Kurwa jebana zabijaka "Błędna wiadomość. Sprawdź pierwsze slowo i numer, na jaki wysylasz. Sprobuj jeszcze raz. Dziekujemy"
ja pierdole!!!
Ale i tak zajebało 21 zł z konta
Ostatnio edytowany przez Zendo93 (29-11-2011 16:41:51)
poszlo dzisiaj 21 zl
Zendo93 napisał:
Kurwa jebana zabijaka "Błędna wiadomość. Sprawdź pierwsze slowo i numer, na jaki wysylasz. Sprobuj jeszcze raz. Dziekujemy"
ja pierdole!!!
Powinniśmy założyć nowy temat w którym ubliżamy zabijace .. hmm ..
Yohi napisał:
Zendo93 napisał:
ja pierdole!!!Powinniśmy założyć nowy temat w którym ubliżamy zabijace .. hmm ..
to by bylo nie glupie
Zendo napisz dokladna tresc wiadomosci... rozumiem ze smsa wyslales???? i moze numer z ktorego wysylales to sie zareklamuje jak pobrało ci z konta, niech nie wala w czlona.
ps. proponuje w tym jakze waznym dziale nie robic burdelu i nie pisac o dupce maryny bo pozniej ciezko doszukac sie istotnych informacji. klaniam sie
i to kolejny argument żeby taki temat założyć
zeżarło. przeca napisał w którymś poście powyżej... o to się rozchodzi juz napisalem na zabijace do nich. ale pytanie jeszcze mam o jakiej tresci byl smses wyslany przez zendo