[AA]Gamer
Musi smigać. Po skopiowaniu tego pliku do etmain i ustawieniu kompatybilności z win xp dalej trzeba uruchamiać to jako administrator, chyba że wyłączy się opcję kontroli rodzicielskiej w windowsie (Panel Sterowania). Spróbujcie jeszcze raz jak nie pomoże to:
1. Wyłączyć całkiem kontrole rodzicielską (na co to komu) [Po tym musi chodzić nie ma bata].
2. Można pobawić się zmianą kompatybilności z xp sp3 na np win2000.
3. Zrobić reinstall et (wersja hardcore).
4. Pobrać et z innego sprawdzonego źródła i zainstalować na nowo (czasem jest wada instalki miałem taki przypadek w ogóle nie mogłem wejść do gry) [Lub po prostu coś się pierdoli w et od natłoku ściąganych modów i udziwnień typu: połącz z serwerem takim srakim owakim, odwiedź stronę, zrób swoje cfg]. Co serwer to inna nakładka. Przykład? F|A, WOOD, Polskie Nuby.
dalej nic nie daje dobra sprobujemy formata i chuj i od nowa et ale dziekowka za pomoc!
[AA]Gamer
na vista i 7 kontrola konta uzytkownika na off ,uruchom et jako admin i powinno isc...
poprawna instalka 2.6 na 6b- wszystko pokolei:) i musi leciec:)
[AA]Gamer
na 2.55 śmiga tak samo. Jbau przecież to napisałem Coś muszą robić nie tak.
~juz dziala
[AB]
Mam problem z pingiem tzn. Mam radiówkę ale nigdy nie miałem tak jak dzisiaj. Czasami mi skakał ping na kilka sekund i wlaczalo się zombiie na kilka sekund ale dzis to już przegięcie. Jestem zoombie non stop i na kilka sekund mi się uustawia normalny ping. Co może być przyczyną jak to sprawdzić i co zrobić. Jak któryś mi napisze ebym zmienił neta to zajebe bo zawsze było dobrze a tu dzisiaj lipa
[AA]Gamer
Może coś z serwera? Wejdź na speedtest.pl i sprawdź ping.
[AB]
ping 44 ms download mode 1.99 upload mode 0.33
[AA]Gamer
Czyli raczej serv zawinił. Ja też mam pingi na poziomie 40.
[AA]Gamer
Drinker podaj na jakim sprzecie grasz moze cos wymysle, a mowiac radiowka mowisz mam nadzieje o radiowce, nie o modemie jak np z netii czy play ?
[AB]
Mam neta od miejscowego dostawcy. Gram na Asus X73s wątpię by to wina sprzętu. W sumie się poprawiło wieczorkiem i lagow nie było może dostawca coś robił. Ale poki co jest ok wiec no stress
[AA]Gamer
Mam pytanie o co tu chodzi skoro dostaje lvl nie naduzywam go w zaden sposob chociaz 4 i tak nie daje wielkich mozliwosci a jest mi on odbierany za co..? bylem w klanie nigdy nie narobilem wam wiochy jestem raczej godny zaufania i napierdalam na tym serwie ponad 4 lata takze ta biedna 4 chyba mi sie nalezy ? a jezeli ktos twierdzi inaczej to minimaluzujcie do zera i chuj.
[AB]Admin
czy ktoś cię poinformował, że zabiera i czy wiesz kto to był?
[AA]Gamer
nikt mnie nie powiadamial i nie wiem kto zabral
otrzymałem info na ten temat--zabranie levela.
Sytuacja wyglądała jakoś tak:
-pyskówka pomiędzy graczami, kick -powrót adwersarza, mute..dlatego został odebrany level dawidowi, bo zdaniem obserwatora dawid był nie uczciwy
[AA]Gamer
chuja prawda byly wyzwiska potem mute dotal gosciu po czym w nicku po otrzymaniu mute wyzywal dalej wiec ja nie mogac go kicac po prostu go putowalem tylko tyle i za to odbieracie mi lvl ? wporzadku skoro taka spawiedliwosc.
[AA]Gamer
Swoja wersje przedstawilem i tak bylo. Ja nigdy sie nie wyklucam i zawsze staram sie dyplomatycznie rozwiazc sprawe tylko w niektorych przydadkach jak ten jest to nie mozliwe wiec bronilem sie jak moglem i tylko tyle.
[AA]Gamer
Davv na chuj ci lvl Jak cie koleś wkurza to zjedz mu dupe w et niech sobie pohejtuje
Niektórzy w ten sposób czują się dorośli czy coś w tym stylu. Taka moda chyba
Drinker też mam radio i raz jest dobrze a raz dupa. Z tym raczej rewelacji nie bd. Teraz u laski jestem mam 20mb ping w normie a na lagometrze i tak rekiny polują.