JUZ WOGOLE NIE KMINIE CO I JAK PO PRZERWIE. JAK OGARNAC TO ZE Z AA NIEPOBIERAMI NIC A NIC? WYWALA I 404 BLAD. probowalem z innymi serwami i smiga. sory za caps
[AB]
wywala ero na jednej z map
mapa chyba nic do tego nie ma bo wywala jak chce pobrac silenta. to nie moj stary komp tutaj nigdy nic z et wspolnego ni ma i wszystko od podstaw inne serwy smigaja
[AA]Gamer
Ja też miałam taki problem, że z jednej mapy mnie wywalało.
Później otwierała mi się strona z mapami, to normalnie pobrałam tą mapę i wkleiłam do pliku >etmain
Jeżeli to nie zadziała to wejdź na inny serw, gdy grają na tamtej mapce i Ci się powinno samo pobrać. ~Mrs.Dark
[AA]Gamer
Szczerze to dziwne. Błąd 404 to błąd hml więc skąd w Et? Możesz wysłać dokładnego screena z błędem ?
kto mi zrobi jakies cfg? mam od nowa et i wkurwiaja mnie te blyski krew itp itd ja tego nie ogarniam mial mizrobic rubber ale tak czekam i czekam i sie nie moge doczekac
[AB]
ero ty wogole grasz czy próbujesz grac bo to duza roznica
termi kurwa mily jak zawsze chce sobie grac ale musze te wszystkie blyski rozbryski i inne gowna wywalic i wtedy na codzien na godzinke sobie bede wbijal na aa
[AB]
terminator napisał:
Daj mu Termi potrenować...chłop odwykł od kompa to i problemy z graniem ma
[AB]
Spoko tylko niech wejdzie wieczorem na serw to może ktoś mu coś doradzi
WaYss napisał:
terminator napisał:
Daj mu Termi potrenować...chłop odwykł od kompa to i problemy z graniem ma
![]()
no staruchu bron mnie!
[AA]Gamer
Witam mam pytanie, kiedy bedzie nabór do AB bo juz troche gram i jak by byla mozliwosc to chcialbym dolaczyc do AB..
Pozdro...
[AB]
może tak zobaczy się\
A druga luta jest taka, że jak zapierdolisz kolesiowi w uszy, ale kurwa z całej epy, to kolesia tak ogłuszysz kurwa i mu tak wykurwisz, kurwa, takiego wielkiego luja, że on kurwa nie żyje
[AB]
Mam nadzieje że to co bierzecie nie będzie dostępne jak już będe miał dzieci