aha czyli chuj z etpro spoko do moglem nie slac nvm
+capobanda+ jezeli wysylasz przez poczte to zachowaj potwierdzenie przelewu, a najlepiej od razu zeskanuj je i wrzuc na forum, poniewaz jest ciagly problem z przelewami, gdyz czesto niedocieraja. jesli tak sie zdarzy i nie dasz nam potwierdzenia to nie bedziemy mieli podstaw by sciagnac z dostawcy serwera tą kasę i pojdzie po prostu w bloto
[AA]Gamer
Wysłałem potwierdzenie zachowam wyjeżdzam w piątek mam nadzieję że do tego czasu przekaz dojdzie wieczorem spróbuję zeskanować skaner obok kompa ale niezbyt potrafię go obsługiwać
wrzuc kwitek wlacz i w kompie samo sie pokaze pewno
torci jak bedziesz na gg napisz do mnie bo te 21 zl co 3 dni temu wyslalem w banku nie doszlo a juz powinno byc wysle Ci potwierdzenie
dzieki płatnosci przez paypal kasiorka od Jacka od razu na koncie - stan konta obecnie to: 179.60 zł
serwer jest wykupiony w tej chwili do: 2012-04-11 (98 dni)
zaś tutaj link do potwierdzenia przelewu na 30zł od +capobanda+, kasa jeszcze nie dotarła (poczta polska)
http://ifotos.pl/zobacz/Obraz-002_rhaxpap.jpg/
z tym potwierdzeniem od capobanda wstrzymamy się do poniedziałku - może jeszcze dojdzie
ero ty jak tylko będziesz mógł to prześlij mi potwierdzenie bo twój przelew już powinien być na 100%
spoko spoko, capo wczoraj wysłał kasę ale kazałem mu od razu zeskanować zeby bylo w razie czego, takze po weekendzie w ciagu tygodnia trzeba bedzie zareagowac
pieniążki od capobanda oraz kokia doszły
stan konta 239,60
ero nie wiem co będzie z twoją kasą w tytule zamiast WPŁATA OD USR-15839 wpisałeś Marcin Rosa ???
zobaczymy może coś załatwie ale nie gwarantuję
ważny jest nr rachunku bankowego na który wysłał... jesli zly tytuł przelewu dał, to kwestią jest tylko zeby te gamonie co odbieraja kasę przeksięgowały ta kase dla nas... bo przeciez pieniadze do nich doszly jesli nr rachunku jest ok
odpowiedź z zabijaki odnośnie przelewu ero
Witaj alcoholbrigade6,
Dobrze, proponowałbym skorzystać z publicznego zasilenia konta w celu zniwelowania problemu nieprawidłowych tytułów(zakładka portfel).
Pozdrawiam,
Administrator Zabijaka.pl
mimo to na koncie nie przybyło kasy
ero sprawdź czy zabijaka nie odesłało ci tej forsy z powrotem
[AB]
Ale wódki by za to było
[AB]
Dzisiaj 20 zł poszło