aha... Dario a da rade zrobic cos takiego co napisalem? 24 + 2 dokupic sloty na priwy na haslo do wejscia dla AB? bo jak nie to wykupuj na nastepne miesiace w takich rozmiarach jak jest mysle... kiedys tak mielismy arene na sloty z haslem
byłem za tym by było zawsze więcej slotów ale wiadomo jak bylo 4vs 4 więc nie było sensu, ale tera jak dlamnie może być 15 vs 15 , im wiecej ludu tym większa jazda hardcoreeeeeeeeeeee!!!!!!!
ogien wixaaa zamieszanie hihh itp . zdrówkoooo
lala
[AB]
TORCIDA napisał:
kasa od ero przeksięgowana
stan portfela 399,60zł
ok dokupie 2 sloty na priv a za reszte przedłuże ważność serwa
Ja bym tak nie robił serw przedłóż o jakieś 3 miechy max. Być może nasza kochana zabijaka nam sie nie spodoba i co wtedy ? Sloty dokup to jest dobra opcja ale ja bym nie przedłużał o tak długo
co z tego ze nam sie nie spodoba? kasy z portfela juz nie odzyskamy, wiec przez najblizsze okolo 10 miesiecy dostawcy nie zmienimy, bo co pojdziemy do kogos innego a w zabijace zostanie niewykorzystana kasa?
[AB]
Aha spoko nie wiedzialem ze kasy z portfela nie można odyskać.
serwer oplacony, kasy mamy jak lodu mozna powiedzieć w porównaniu do kłopotów jakie mielismy zawsze gdy chodzilo o opłacanie serwera i... paradoksalnie świat ET się załamał... zniknęła lista serwerów... graczy jest malutko /// jeżeli dobrze zrozumiałem z forum splashdamage to niby id software pracuje nad tym zeby to naprawić i niby niebawem powinno być wszystko ok.(miejmy nadzieje)
prosilbym w tym miejscu martensa zeby wlazł na to forum spashdamage i rozkminil o czym tam jest mowa, bo w angielskim jestes lepiej obcykany
[AB]Admin
5dych przez PayPal.
zabijaka znów ma promocje
przedłużając serw na 30 dni - 7 dni gratis
z tego względu opłace serw za całość kasy którą mamy
czyli 280,40 zł
Wygasa: 2012-07-13 16:53:49
pozostało 121 dni
dopłaciłem 1,60 by można było opłacić 5 miesięcy
po wpłacie
0 zł
Wygasa: 2013-01-14 15:53:49
Pozostało: 306 (dni)
TORCI jesteś wielki :"D w czwartek pójdę do LIDL'a i kupię Ci siodełko rowerowe 1 szt. 39.99PLN w nagrodę, że dbasz o nasz war plac 8]
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl … date=25260
gitara Darku. tez cos musze przelac w koncu, bo dawno nic nie przelewalem juz. a Tobie Kris proponuje lepiej wplacic te 39.99 na serwer, Darek i tak jezdzi bez siodełka
GSP ero napisał:
thork jak tam?
Thork*. Zapomnialem szczerze mowiac, ale dzisiaj przyjezdzasz, to pogadamy na ten temat.
[AB]
GSP alkon jak talala zaraz za mna hihi 1
[AB]
znowu usnelem nic nowego:D