obraź się tak, foch z przytupem hahaha weź zrelaksuj.
co do takiego zachowania typu bekanie to masz rację, buractwo... ja myslalem ze to chodzi o cos jeszcze, ze ma drugie dno... niewazne
wasze wyczerpujace wypowiedzi nie przyniosa zadnego skutku gdyz ten narod kladzie lache na wszystko i zacznie sie pierdzenie moze mix z bekaniem
rudy kriss jest przychylny wypowiedzi TORCIDA. btw Drinker.. Ty i w poniedziałki nie wiesz co z Tobą się dzieje C:
na TS jest często bardzo miła rodzinna atmosfera--każdy każdego wkurwia, nabija się itd. Co do bekania++może miał napad jakiejś choroby?
Mi bardziej uszy więdną gdy ktoś do dziewczyn jak głupi chuj gada.
no Jurek z sensem w sumie tez to wyjasnia czemu wczoraj fexia nagle uciekla z tsa
ja czegos takiego nie slyszalem
[AB]
w kilogramach:D
co z ts ?
była podobno opcja by jakiś zagarnąć ? thork ?? ty coś tam pisałeś i temat umarł
właśnie próbowałem wejść na nasz kanał - nie istnieje !!!
zagadał do mnie admin tego ts z którego do tej pory korzystaliśmy i wyjaśnił co i jak
krótko - mieli 2 partaczy w ekipie przez których były te cyrki zmiany ip kanałów itd
podobno ich wyjebali i teraz ma już być wszystko ok
tylko potrzeba chętnego co by się tym zajmował
więc kto ???
o ja pierdziu
koleś który obecnie stawia ten cały serw ts na nogi to jakiś wizjoner
plan ma niezły ale czy to wszystko mu sie uda nie wiem
więc tak ts jest podzielony na działy: gry ,muzyczka , pierdoły itp. itd.
w dziale gry jest wolf et jest to kanał free każdy gracz et może wbić i pierdolić bzdury
dostałem tam jakiegoś chanel admina i możemy se tam zrobić podkanały np [ab] zabezpieczone hasłem gdzie będą mieli dostęp tylko gracze z ab
oprócz tego zostaje nam nadal kanał 2 alcoholbrigade [ab] i działa to tak jak do tej pory
jak dla mnie wystarcza kanał 2 ab
możemy także korzystać z tego kanału wolf et free gdzie jest to też w pewnym sensie szansa na poznanie nowych graczy i przyciągnięcie ich na nasz serwer
co wy na to ???
Ostatnio edytowany przez TORCIDA (21-05-2012 19:08:21)
TORCIDA napisał:
co z ts ?
była podobno opcja by jakiś zagarnąć ? thork ?? ty coś tam pisałeś i temat umarł
Załatwiłem tego tsa od grAma i oddałem go Ero, żeby się nim pobawił. A że pewnie czasu nie ma...
Torci, ts który ja załatwiłem, stoi pusty. [EDIT] Aha, on też nie działa, już go nie ma.
Ostatnio edytowany przez Thork (01-06-2012 21:08:09)