[AB]
juz jej niemam:D
yohi, na serwie/ przy ludziach nazwal mnie cwelem! bana mu!
BANANA !! nana - nana ! zZGADZAM SIE Z EREM ! Ten Yohi jakiś niepociumany jest , chodźmy go powiesić ! albo upić i wywieżć za granice w bagażniku z workiem na głowie i bananem w du du duszy o.O
ten KAMIL[PL] jak jeszcze raz bedzie slal kurwy na adminow i na innych graczy to dam mu bana 9999999999999999999999999999999 bo gnojek se za duzo pozwala
[AB]
bana moze dac tylko stary bywalec ab trzeba poprostu mu powiedziec ze bana dostanie i sie doigra
jak bedzie przeginal dalej pogadam z jurkiem i vertem
co do kamila tez mie wqrwil juz
za duzo se pozwala zaczeo sie od tego ze kuba zabil go z panzy a on zaczal kurwy na niego slac stanalem w obronie to i na mnie slal kurwy wiec mu dalem uwaga mute na 100 sekund ktorego zdjalem po minucie i zaczelo sie wyzywanie adminow ze cwaniaczki kurwy itp itd i na kube znow i na kogos jeszcze i z 10min tak i probowalem doprowadzic go do porzadku ale ni chuja a nie chcialem mutowac dzieciaka ani wywalac
[AB]
pisac unas dla ab a nie tu
[AB]
heheheeh dobre juras jak zawsze darcie lacha hehe czas sie napic
ja rozumiem każdy nowy temat alkony podsumowują słowami "cza sie napić ' xD
Grałem dziś z JayHEAD. spekowałem go 2 mapy jak dla mnie ma przynajmniej wh i średnio się z tym kryje a po zwróceniu mu uwagi typ odrazu wyszedł z serwera.. czy ban ? nie wiem ja jestem jak najbardziej za, natomiast decyzje pozostawiam Wam.. popatrzcie, pospekujcie go może ja mam znów jakieś urojenia.
Wlasnie Kriss to samo kminilismy z Malym, bo cos nam typek nie odpowiadał. Nie zdecydowaliśmy sie nic robic, a jak zagadalem jakie ma rtg, to tez uciekl. Generalnie to nie znam sie na tym, byc moze typek jest kotem, choc szczerze watpie. W kazdym razie nie bede dawal kickow nikomu, u kogo podejrzewam haxy, bo pol serwera bym musial wyrzucic.
Wyjatkiem sa sytuacje, gdzie gość az jebie aimem. Podpisuje sie pod apelem Krissa i prosilbym o sprawdzenie JayHEAD. [EDIT] Śmiesznie się dodaje posty z telefonu.
Ostatnio edytowany przez Thork (19-03-2012 17:07:57)
[AB]
z telefonu normalnie jak z kompa w zaleznosci jaka dysponujesz komura
[AA]Gamer
Thork i Kriss dobrze piszą coś jest z nim nie tak..
terminator napisał:
z telefonu normalnie jak z kompa w zaleznosci jaka dysponujesz komura
Chodzi o to, ze ze słownikiem i duzo dluzej. Mam SE - Sony Ericsson (jak oni mogli sie rozlaczyc
) Xperia x10 mini.
[AB]
komp najlepszy jebac komure chyba ze nie wytrzymasz bez serwa
[AA]Gamer
Thork napisał:
Wlasnie Kriss to samo kminilismy z Malym, bo cos nam typek nie odpowiadał. Nie zdecydowaliśmy sie nic robic, a jak zagadalem jakie ma rtg, to tez uciekl. Generalnie to nie znam sie na tym, byc moze typek jest kotem, choc szczerze watpie.
W kazdym razie nie bede dawal kickow nikomu, u kogo podejrzewam haxy, bo pol serwera bym musial wyrzucic.
Wyjatkiem sa sytuacje, gdzie gość az jebie aimem. Podpisuje sie pod apelem Krissa i prosilbym o sprawdzenie JayHEAD. [EDIT] Śmiesznie się dodaje posty z telefonu.
Osobiście grałem z nim już parę razy. Moje spostrzeżenia :
- wydaje się , że ma coś "boto" podobnego
- trafił typek na mój zły humor bo okrutnie oberwał ode mnie
- dołączam się do opinii i próśb kolegów powyżej (sam osobiście też mogę pooglądać)
Ostatnio edytowany przez Pain (21-03-2012 08:26:39)
[AB]
PAIN 15 ZL ZA BILET DAWAJ HAJS OGLADANIE KOSZTUJE
ja tam sobie bana proponuje jurek odpocznie
[AB]
jurek odpoczywa co sobote przy wodce na ts jak wiekszosc