i tak dalej tylko ty pewno pod sklepem: czy kupi mi pan.....
[AA]Gamer
terminator napisał:
PAIN 15 ZL ZA BILET DAWAJ HAJS OGLADANIE KOSZTUJE
Ja mam Pay Per Viev wykupione : )
Ostatnio edytowany przez Pain (25-03-2012 15:52:54)
[AA]Gamer
Dzisiaj na listę bananów dołączył kolejny (wh) aty dzwoniec.
i dobrze mu tak
[AA]Gamer
Witam.
Jak wiadomo na każdym serwerze znajdzie się pewien ziomek, któremu przeszkadza obecność niektórych innych osobników na serwerze i jest on gotów zrobić wszystko, żeby uprzykrzyć im życie.
Takim kolesiem jest Literówka, jak ja go nazywam. Jego pseudo to .r..., któremu najwyraźniej przeszkadzam. Poza tym widać, że wyżej wymieniony osobnik ma problem z dogadywaniem z ludźmi. Składam więc skargę na tego "pedała". Dowód karygodnych zachowań poniżej.
http://zapodaj.net/d66522733d8d.bmp.html
[AA]Gamer
Dodam jeszcze, że to nie jest pierwszy raz.
Witam.
Jak wiadomo na każdym serwerze znajdzie się pewien ziomek, któremu przeszkadza obecność niektórych innych osobników na serwerze i jest on gotów zrobić wszystko, żeby uprzykrzyć im życie.
Takim kolesiem jest Kotek, jak ja go nazywam. Jego pseudo to Jaguarrr..., któremu najwyraźniej przeszkadzam. Poza tym widać, że wyżej wymieniony osobnik ma problem z dogadywaniem z ludźmi. Składam więc skargę na tego osobnika. Dowód karygodnych zachowań poniżej.
http://www13.speedy.sh/HU3GV/download/w … 191235.png
Nazywa mnie i moich najlepszych przyjacieli z najlepszego drżynowego klanu w historii et "Bandą Głupich Gnojków". Takie nazwy są nie do przyjęcia!
Mam nadzieję, że zrobicie z tym porządek!
Dodam jeszcze, że na screenie, który kolega Kotek zamieścił nie znajduje się nic, co można by uznać za obraźliwe... Nie nazwałem go "j*banym idiotą", "z*ebanym gnojem", "k*rwą"... Jedynie zapytałem się czy jest ukrytym pederastą. Czy to naprawdę takie karygodne?
dajcie spokoj ludzie po co sie dzielic spinka z powodu internetowej gry? jaguar nie prowokuj go a Ty r nie daj sie prowokowac badzmy opanowani z przykladem dajcie se grabe i po sprawie
[AA]Gamer
Jaguar masz dojazd jak cię spotkam na serwie. Po prostu cię zbiję.
[AB]
postawcie nam skrzynke browara i bedzie oki
też tak myyśle.. nie oije juz
[AA]Gamer
@.r...
Widać głupszych pytań zadać nie można było, hę... Najwyraźniej widać nie znasz znaczenia tego słowa, skoro teraz próbujesz wcisnąć ludziom, że nikogo nie wyzwałeś. A z tym Ibiszem co było wcześniej?
Rozumiem, możesz mnie nie lubieć, ale bez przesady
Na dodatek te wyzwiska (nie wiem czy twoje, czy kogoś innego, gubie się już w tych waszych linkach) na ludzi za puszczanie artów we wrażliwe miejsca. Wiem, mnie to też wkur... czasami, ale ja jakoś na to nie narzekam. A to że ktoś tutaj ma słabe nerwy to już jego problem ;/
@ero
Czy ja tu kogoś prowokuję? Nie powiedziałem do niego niczego, co mogłoby wzbudzić jego euforię.
Z resztą, jak już powiedziałem, zawsze się taki ktoś znajdzie, króry jeszcze wymyśla idiotyczne wymówki. Jak nie roket na Beggu i nie pierdolnięty admin na Browarze Polskim...
[AA]Gamer
@jurek
Ładnie się zachowujesz wiesz? Śmiejesz się, że ktoś po kimś jedzie?
Zobaczymy jak po tobie będą jechać. Chętnie się zbrecham z tego.
nie masz kolego co narzekać. Jeżeli ktoś Ciebie wyzywa od ukrytych pederastów, to się broń, chyba każdy to zrozumie.
Rozumiem ,że wkurzyłeś się na wyzywiska w stylu: ty Ibiszu..troszkę wyluzuj i pisz , gdy obrażliwe teksty zmienia się w totalne chamstwo.
Zapraszam do innych działów/*\
Ty Ibiszu... :XDDD Padłem.
http://speedy.sh/TJepS/wet-20120429-011755.png
Po raz kolejny obraźliwy tekst z mojej strony w kierunku biednego Jaguara.
"Na dodatek te wyzwiska (nie wiem czy twoje, czy kogoś innego, gubie się już w tych waszych linkach) na ludzi za puszczanie artów we wrażliwe miejsca. Wiem, mnie to też wkur... czasami, ale ja jakoś na to nie narzekam. A to że ktoś tutaj ma słabe nerwy to już jego problem ;/"
Dowody, mój drogi, dowody.