[AB]
jaguar wyluzuj i pierdol system unosisz sie jak male dziecko:D co duma cie rozpierdla to nie jest ksiazka od skarg i zazalen
ja to spinaczy bym zamykal razem w izolatce
[AA]Gamer
@jurek
Niee, to nie był tekst w stylu "Ty Ibiszu" xD Ja też padłem xD
[AB]Admin
Proszę odpierdolic się od Krzysia Ibisza. Krzysiu mówi Nam jak żyć!
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Thork napisał:
Torci, co Ty czytasz... ;D
nie czytam
martens pisał o krzyśku no to wklepałem w google i oto jest
myślałem że warto dodać jakieś foto jeśli już mowa o tak zacnej osobie jak Krzysztof BOTOX Ibisz
ktos mi to juz mowil ze ma ale nie sprawdzilem
ja z nim grałem i nic nie zauważyłem
nie ma co się oszukiwać słaby ze mnie gracz ale nie miałem z nim najmniejszych problemów wręcz przeciwnie kosiłem drania i pewnie dlatego nic nie zauważyłem
ale skoro tak mówisz widać tak jest
jak to pisze -> cheat hax = ban
[AA]Gamer
Wertiko napisał:
zbanowany HARDCOR - wh na pewno
Mnie też wieśniak dziwnie nieraz wyjmował, ale ogólnie jest pierdolonym minusem więc go zostawiłem. Niemniej jednak tępić ścierwo.
jurek napisał:
za szybko dajecie bany...
O tym Hardcorze od dawna mowa była akurat. Poza tym za reklamę i udowodnione haxy bany są.
no ale co za szybko... albo sa zasady ktore wyraznie na czerwono sie ukazuja albo nie. jego sprawa a ja bylem tego pewien bo go obserwowalem dluzsza chwile i widzialem co wyprawial. malo tego ze od razu zza sciany jak ktos wychodzil to juz heady szly, ale potrafil walic heady niemal z konca mapy na goldzie gdzie axis nagle wychodza z drugiego spawna...
ps. wiesz jurek ze nie daje banow ani kickow za byle gowno
nie no skad ha ; >
[AA]Gamer
Witam Nie moglem znalezc na waszym forum dzialu odnosnie banow, wiec napisze tutaj
Wlasnie wszedlem na server pod nickiem "Analladyn" i dostalem bana za "hax", prawdopodobnie dostalem go od uzytkownika "hex". Nie wiem z jakiej racji go dostalem, wiec prosze o wypowiedzenie sie tego Pana
Pozdrawiam
hahahah to nie je dziwne D na AA tylko dostaje się bany za freeko
zresztą to nie pierwsza i z cała pewnością nie ostatnia taka akcja, że się banuje kogoś kto jest naprawdę dobry a haxy się zlewa
ja również pozdrawiam niekompetentnych adminów
[AB]
to nie JE dziwne wypowiedział się zawiedziony swoim pobytem w AB chłop.bywaj zdrów.
[AA]Gamer
a moge prosic o demo z moim haxem ?