to bylo w zartach ale okej od razu kurwa najlepiej napluc na mnie a chuj krzynkal marynarz
[AB]
GSP to byl zart rozjebal mnie z rana ten post
to nie byl zart tylko bezposredni atak na mnie ale chuj
[AB]
AKTA moze GSP gora brud spod paznokci wylizac jak im pozwoli
...
[AB]
biedna ta wodka rossa
dobra juz jestem soba
[AB]
wbijaj na ts pijusie
no dobra
[AA]Gamer
Dzięki za wszystkie miłe gry. Dzisiejszym kickiem kończę swoją "działalność" na serwerze. :')
[AA]Gamer
po co te nerwy kochana, kick nie ban nie trwa wiecznie:)
Sydja vel Andżelika, skarbie, z tego co nam doniesiono wcześniej , a i z odczytów "servera" nie zawsze byłaś miła dla współgrających. Luz luzem, znajomości znajomościami, ale podstawowe zasady BHP obowiązują: bluźnimy z kulturą. Szkoda,że kick nie oświecił Ciebie, lecz zniechęcił do kurwowania na naszej Arenie. Chyba to rozumiesz? Kick za darmo z nieba nie spadł.
[AA]Gamer
jurek napisał:
Sydja vel Andżelika, skarbie, z tego co nam doniesiono wcześniej , a i z odczytów "servera" nie zawsze byłaś miła dla współgrających. Luz luzem, znajomości znajomościami, ale podstawowe zasady BHP obowiązują: bluźnimy z kulturą. Szkoda,że kick nie oświecił Ciebie, lecz zniechęcił do kurwowania na naszej Arenie. Chyba to rozumiesz? Kick za darmo z nieba nie spadł.
Ona ma imie ANGELIKA Jurek
Ostatnio edytowany przez Boston Bruins (04-03-2013 19:42:32)
[AA]Gamer
Mam ostatnio "trochę gorsze dni", dlatego poprosiłam o mute. By więcej nie obrażać graczy i grać spokojnie. Dziś ze świetnych humorem weszłam na serwer, nie odzywając się (z mute to raczej nie możliwe) zaczęłam spokojnie grać, a tu nagle vote na kicka.
Co do ostatniego kicka, ktorego dostałam uważam, że był w pełni zasłużony, bo kultury to mi "trochę" umknęło wtedy.
Ostatnio edytowany przez Sydja (04-03-2013 20:56:15)
Angela z włatcy móch;ddd
Boston Bruins napisał:
jurek napisał:
Ona ma imie ANGELIKA Jurek