#81 27-07-2012 23:11:38

Thork

[AA]Gamer

38443519

Re: [AA]: Bany

kriss napisał:

hahahah to nie je dziwne D na AA tylko dostaje się bany za freeko zresztą to nie pierwsza i z cała pewnością nie ostatnia taka akcja, że się banuje kogoś kto jest naprawdę dobry a haxy się zlewa ja również pozdrawiam niekompetentnych adminów

W tych kilku słowach zawarłeś całą swoją inteligencję i zwięzłość, nad wyraz prostą. Tak więc, pragnę Ci przypomnieć, iż sam byłeś "niekompetentnym" adminem i dawałeś bany za rzekome haxy, a jak później wychodziło w praniu, ktoś po prostu lał Cię niemiłosiernie. Miałbyś więc trochę honoru i akurat w tej kwestii siedział cicho.

Ostatnio edytowany przez Thork (27-07-2012 23:19:34)

Znów ten stan, że nie wiem, co mam robić.
Niby wszystko gra i niby o to chodzi,
Ale leżę sam, po ciemku na podłodze
I muzyka gra, a ja wstaje i wychodzę.

#82 27-07-2012 23:12:23

ZjemCiChlep

[AB]

1869985

demo będzie spreparowane także hax będzie

a tak na poważnie,nie wiem kto dał bana(nie chce mi się wchodzić na aa ) ale sądzę,że taki znany na świecie pro skill gamer wątpię żeby latał z haxem po naszym servie.

no ale mogę się mylić

pZdr

#83 27-07-2012 23:33:56

nAmewAy

[AA]Gamer

ciekaw jestem jak sie sytuacja rozwinie CHlep, bana dostalem od exe Twierdzi, ze mam human aima i tylko human aima, a nastepnie powiedzial, ze skanowalem sciany jak scian na tej mapie nie bylo (jakas pustynia z hangarem w bazie axis, tunel czy tam kopalnia przed respem) Nie znam nazwy tej mapy Cytuje exe "bo ja sie znam na skillu" skoro mnie banujesz to raczej nie wiesz jak wyglada hax Skoro nawet hitboxa nie moglem normalnie zlapac po przerwie Mam nadzieje, ze chociaz zbanowales tego typa, o ktorym ci napisalem, ze moze cos miec, bo za kazdym razem wyczekiwal i mial ustawiony celownik pod idealnym katem

#84 27-07-2012 23:41:52

ZjemCiChlep

[AB]

1869985

niech się exe wypowie.

a najgorsze w tym jest to,że mi komar po chacie lata!i chce mnie zjeść!

#85 28-07-2012 06:20:41

jurek

[AB]Admin

ja sie kurwa wypowiem: nie dawajcie do kurwy nędzy tych jebanych banów!!!!!!! osły gamonie kurwa mac.

Każdy kto jakoś lep[iej wymiata, to juz ma zapewne jakiegos wspomagacza----zaczynacie mnie wkurwiać.

#86 28-07-2012 07:39:22

thcdrwalu

[AA]Gamer

43574647

nie ma takiego bana ?!?!

#87 28-07-2012 08:22:23

nAmewAy

[AA]Gamer

dostalem bana na IP

#88 28-07-2012 08:39:52

thcdrwalu

[AA]Gamer

43574647

znasz ip

#89 28-07-2012 08:51:52

nAmewAy

[AA]Gamer

77.65.50.188

#90 28-07-2012 09:08:30

exe

[AA]Gamer

tak  Jureczku bedziemy dawac poryte bany za reklamy a kurfa haxy niech sobie graja no przeciez poazatym Ty jak ktos sie o 180stopni nie obraca i nie zabija to dla Ciebie juz nie jest hax wiec polecam jakas lektore na ten temat a co do demka nie dostales global bana ani na pro bym owe demko musial krecic tak samo jak dla Martiego ..r... i ..s... byli haxem i dostali bana jest adminem i ma takie prawo. Pozatym smiem tweirdzic ze wszyscy z tymi fejkowymi ..r... ..s... ..n... itp itd to nic wiecej jak zgraja haxow a temu takie nicki maja bo pewnie tysiac BUstow przez cale zycie nazbierali zanim odkryli netcoders.cc i pb_proof haxy za dlugo siedze w tym temacie by humana nie rozpoznac odrazu jak wali po samych hiboxach rozne trace style do tego majac jeszce aimkeya na shifcie czy gdzie tam popadnie a co do skanow scian to byl sam poczatek mapki gdzie budynkow jest od zajebania a jak wiadomo co niekotrym kazdy multihack ma w sobie humana i wh  wh esp wh esp name and full stuff skonczylem... ps. wybaczcie za bledy mam strasznego kaca i spieszylem sie z pisaniem a i Jureczku to co powiedzialem nie traktuj jako atak na siebie apsolutnie (peace) tylko skoro ja sie z Toba nie kuce jak oprawiac ksiazki Ty sie nie kluc ze mna jak znalezc Aimbota poniewaz dokladnie wiem jak go wykryc zwlaszcza ze et wolfenstein ma otwarty kod zrodlowy i mozna apsolutnie tutaj wszytkio zrobic i to tak ze zadne posrane demko tego nie wykryje i owe JAny pro ego skille z 260b doskonale to wiedza.... ps2 nie takie typy byly i maja busty a cale zycie ludzie mysl;eli ze sa czysci... tyle a teraz robcie sobie co chcecie albo go odbanowywujcie albo banujcie mnie bo wybaczcie Alkony ale ja nie bede gral w klanie na ktorym sie dpuszca granie czitow .wh and etc  i dla sprostowania tlumacze sie Administracji klanowej co do bana nie Tobie noname

#91 28-07-2012 09:11:42

exe

[AA]Gamer

#92 28-07-2012 09:20:56

nAmewAy

[AA]Gamer

hah <olaboga> "ale bleduf exe narobil" Skoro mowisz, ze .s..., .r... maja cheaty to na pewno sie znasz Nikt z nas nigdy nie mial busta Gram na et pro od 3 lat i w dalszym ciagu na tym samym nicku, koncie na cb,esl jak i rowniez na tym samym ID tzacu Jak dla mnie wydaje ci sie tylko, ze jestes takim znawca Pograj troche, otworz oczy, umyj buzke i wtedy osadzaj ludzi o cheaty Odnosnie naszych nickow to jest klan, ktory nazywa sie "Letters" No skoro twierdzisz, ze mam wh i inne programy wspomagajace chetnie demko zobacze Pierwsza zasada adminowania - jesli kogos banujesz za humanaimy i inne shifty, ktore wymieniles musza byc dowody Pewnie chodzi ci o ta akcje w budynku gdzie bylo ammo Jakbys troszeczke pomyslal i uwaznie ogladal co tam sie dzieje, to ktos ladowal mi w plecy Oczywista rzecza jest, ze dobiegnie do ciebie zeby dobic. Jak widac jest to zbyt trudne dla ciebie "znawco haxow i skilli", tak gleboko siedzisz w tym calym et pro, a nawet nie wiedziales kiedy lan sie odbywa Tyle ode mnie

#93 28-07-2012 09:54:48

DRM

[AB]Admin

Jesli jesteś z Letters to gratulacje, jako pierwszemu członkowi , który normlanie się wypowiada i nie stoją za nim zaburzenia emocjonalne i cyberfobie. Niestety sami skazujecie się na pogardę graczy przez swoje zachowanie, i stąd te przegrane pozycje na starcie.

Generalnie jestem zwolennikiem dawania banów za premedytowany idiotyzm i chujowe zachowanie wobec innych. Bany za hax powinny być dożywotnie chociaż ku sprawiedliwości najlepiej ujebać siekierą ręce.

#94 28-07-2012 10:03:30

nAmewAy

[AA]Gamer

Jesli ktos naprawde cheatuje, prowokuje, wyzywa etc to nalezy mu sie ban Ten klan juz dawno nie istnieje, ale z kolegami w dalszym ciagu gramy pod tymi nickami, oni caly czas, ja od czasu do czasu Wracajac do wypowiedzi Exa, pewnie, ze admin ma prawo do banowania, ale rowniez powinienes nagrac demko, gdzie widac jak dana osoba uzywa wspomagaczy Akurat tym razem twoje wielkie doswiadczenie i wiedza popelnily zwyklego faila Ja tylko prosze o unbana, bo gralem czysto, a skoro nie masz nagranego demka to nawet nie masz dowodow aby mi cos udowodnic Przy takich oskarzeniach zawsze POWINNO BYC NAGRANE DEMO do wgladu dla innych klanowiczy, a nie twoje slowo Ja rowniez moge ciebie posadzic o uzywanie cheatow, ale zapomnialem nagrac dema Masz czlowieku 30 lat, a widze juz u ciebie akty desperacji "ja albo on" po co w ogole takie gadanie ? Poogladaj sobie gtv, poszukaj jakis informacji, clanbase, esl, tzac, a wszystkiego sie dowiesz:) Czysta dedukcja bardzo czesto zawodzi Poniuchaj zanim ocenisz Licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prosby Pozdrawiam

#95 28-07-2012 14:43:42

TORCIDA

[AlcoholicsArena] Admin

988356

od czego by tu zacząć
hmm...
ja dałem bana analnemu alladynowi czy jak sie tam zwał
mam wyjebane i nie zamierzam się tłumaczyć co jak i dlaczego

exe nie ma co tu się wzruszać
widzisz przy łączeniu z serwem pisze info cheat hax = ban

jurek napisał:

ja sie kurwa wypowiem: nie dawajcie do kurwy nędzy tych jebanych banów!!!!!!! osły gamonie kurwa mac.

Każdy kto jakoś lep[iej wymiata, to juz ma zapewne jakiegos wspomagacza----zaczynacie mnie wkurwiać.

Jurek z całym szacunkiem ale osłów i gamoni to wiesz gdzie możesz szukać
zawsze Cię szanowałem i nie obrażałem oczekuje tego samego od Ciebie
nie dawać banów
OK będziemy nagradzać
od dziś za hax jest free admin lvl i może jeszcze jakaś nagroda rzeczowa bądź finansowa (musimy to dogadać)
proponuję też zmienić nazwę na PolandAimarena
wszyscy wiemy że od czasu gdy nie ma PB jest od zajebania oszustów
zdecydujcie się w końcu czy jest to serw dla graczy czy dla mend jadących na programach

pytanie
kto zdjął bana?
jak dobrze pamiętam są bany za hax bez filmików i nikt ich nie zdejmuje
skoro jesteśmy tacy dobrzy odbanujmy wszystkich

#96 28-07-2012 15:29:08

exe

[AA]Gamer

bravo Darku bravo masz litra dobrej vodki a co do tego typa ktory sie tak produkuje (chociaz wcale nie pisze do niego tylko do administratorow) na marne i gra na smiesznym tsacu ktorego stworzyl kolejny cziter jakim jest chaplia bo owy chaplia zrobil et32 pod windowsa to jakby korwa ktos byl zlodziejem i robil sejfy do banku i to ma byc ten Twoj argument dla mnie jestes Busted i bez demka i co najwyzej mozesz isc sie najebac z rozpaczy skoro tak bardzo cierpisz zycze milego dnia pa

#97 28-07-2012 15:32:37

exe

[AA]Gamer

Ale jedno musze przyznac z tej calej smiesznej zbieraniny haxow jakim jest wasz clan to jestes najbardziej wychowany ale wychowany i kultoralny czy tez nie CZIT BEDZIE ZAWSZE CZITEM  caps specialnie !!!

#98 28-07-2012 15:53:54

nAmewAy

[AA]Gamer

zbieranina haxow ? ja tam nic o tym nie wiem Odnosnie twojej wypowiedzi z sejfami, a jak myslisz kto je sprawdza ? Wlasnie zlodzieje, ktorzy potrafia je otwierac wiec z przykladem troszeczke nie trafiles Tak, chap napisal cheaty, wie co robi dlatego speedlink sie zwrocil do niego o taki projekt mowisz, ze tzac to takie gowno, musi byc strasznym gownem skoro wykrywa wszystkie aktualne cheaty i banuje tak wielka ilosc graczy, ale to tez nie jest wazne Dla ciebie jestem haxem, moge nim byc, opinia pojedynczej jednostki w ogole sie nie liczy schlebia mi to, ze poruszam myszka jak human aim Nie przejmuje sie banem, bo nie ma czym alkoholu nie pije, zachowaj tego litra dla siebie i umilisz sobie czas przed komputerem skoro nie dostane unbana, mowi sie trudno ) Milej gry na serverze

#99 28-07-2012 15:55:48

Zendo93

[AA]Gamer

25733549

Ten litr ma byc dla Torcidy a nie dla CB

#100 28-07-2012 15:58:55

nAmewAy

[AA]Gamer

mala pomylka :PPP Za duzo literowek i juz zeza dostaje

Free counters!