DRM napisał:
seta cg_atmosphericEffects "0"
seta cg_coronas "0"
seta cg_bloodTime "0"
seta cg_gibs "0"
seta cg_coronafardist "0"
seta cg_marktime "0000"
seta cg_brassTime "0"
seta cg_wolfparticles "0"
seta cg_shadows "0"
seta cg_muzzleFlash "0"
seta b_muzzleFlash "0"
seta b_tracers "2"
seta cg_wolffog "0"
seta cg_damagekick "0"
seta cg_bloodFlash "0"
seta cg_bloodDamageBlend "0"
seta cg_impactvibration "0"
seta sv_screenshake "0"
Któreś z tych z cfg
skinheadzie z powolania jak jak - te seta dodaje sie normalnie do cfg prawda? nie ma sensu chyba sie jebac na serwie wpisywac a w cfg zostanie na amen.
[AB]
GSP ty spac nie mozesz hehe debesciak
no spalem dzisiaj rowne 0 godzin 0 minut hehehe szkoda czasu na sen jazda opor po bandzie flacha bro i inne joł
[AB]
czyli od dzis wbijac na nowy
wpadne
[AA]Gamer
Nie wiem czy w dobrym temacie piszę, ale uj z tym Nie wiem jak stoicie z teamspeak'iem, jak chcecie serwerek, to nie ma problemu. 50 slotów powinno wam wystarczyć. Serwer jest w defaultowej wersji więc trzeba na nim wszystko ustawić: nazwę, grupy, ikony, baner, itd. Jak jesteście zainteresowani, to niech Jurek lub Jacek do mnie napisze na gg to rozdam Server Admina.
IP: 78.47.155.172:9988
chyba nie mamy problemu z tsem
[AA]Gamer
Dziewczynka...
[AB]Admin
Zendo lubi polować na takich łobuzów jak Fazer
[AA]Gamer
Ja doroslaku nie jestem na tyle zjebany zeby sie smiac z kogos kto mial wypadek... ja sie nie smialem z tego ze matce z kolyski wypadles...
Trzeba czasem wiedziec jak sie zachowac jak dla mnie od poczatku byles za sztywny do tej ekipy... wiec z powazaniem pierdol sie "przyczlapie" i .
Ale ogar... z Cb się nie śmiałem to po pierwsze, a po drugie nie będę Ci się tłumaczył wiec wyjebaj się haxie pierdolony
możesz mi dać nawet bana za te słowa pierdoli Mnie to szczerze i serdecznie