[AA]Gamer
Ochłońcie trochę.. a nie się spinacie.. np. Klina walnijcie.. Wasze zdrowie!
Tak btw. jak zobaczycie gracza TeMeSBDG to sprawdźcie go bardzo dokładnie, bo na sto procent widzi przez ściany i nawet niespecjalnie się z tym kryje.
[AA]Gamer
http://www.youtube.com/watch?v=XQw0hZThv38
Dead chciał, żebym wrzucił ten filmik, więc proszę.
[AA]Gamer
Dobrze kurwa po ścianach skanowała. Demko + r_shownormals 1 i momentalnie widać.
Typ ładnie ośmieszył pseudo znawców pro gamerów z publika.
Dlatego właśnie na waszym serwie często jest dziadostwo, bo albo oczywistych haxów nie widzicie, albo się przypierdalacie do ludzi, którzy na etpro grają od dłuższego czasu i to samo grają na tzacu.
Yo
[AA]Gamer
Co to za komenda KOKIA?
Sprawdzilem TeMesBGD moim zdaniem czysty, a do tego noob, lama i lata tylko z rg
Ostatnio edytowany przez PsYcho (16-09-2012 15:31:04)
[AA]Gamer
Czy mógłbym się dowiedzieć za co dostałem bana ? i gdzie jest to demko ? nigdy nie używałem żadnego haxa :<< jak mi nie wierzycie to dajcie mi unbana a ja nagram jak gram i zobaczycie że nic nie mam
[AA]Gamer
Adidas napisał:
jak mi nie wierzycie to dajcie mi unbana a ja nagram jak gram i zobaczycie że nic nie mam
Tym zdaniem to się ośmieszyłeś..
[AA]Gamer
maly napisał:
Adidas napisał:
jak mi nie wierzycie to dajcie mi unbana a ja nagram jak gram i zobaczycie że nic nie mam
Tym zdaniem to się ośmieszyłeś..
Ty no patrz, nie tylko Ciebie
W ogóle widzę, że i Rothing też wyhaczył bana
[AA]Gamer
wgl cały ten klan jest jakiś lewy
[AA]Gamer
Dostajecie w dupe to płaczecie możemy zagrać na tzacu
[AA]Gamer
Nie, dzięki wolę Nike.
adidas tylko się nie posraj z przejęcia, fakt faktem,że dziwnie to wygląda,że nagle z dupiastego gracza robi się cudeńko. Mamy w gdzieś pro(przynajmniej większość) gramy dla przyjemności--chcesz wyzwań? to zacznij żyć. Życie to jest pro. Et to tylko gra. W życiu i w grze brzydzi mnie oszukiwanie innych.
Sprawę twoją przeanalizujemy - jeżeli zaszła pomyłka: przeprosimy.
Jeżeli dowody będą twarde: ban zostanie.
[AB]
o masowe bany na adidasy w Polsce
[AA]Gamer
jurek napisał:
Jeżeli dowody będą twarde: ban zostanie.
Tak jak Ci pisałem na arenie, dowody są, demko jest. Więc...
[AA]Gamer
No i która akcja budzi twoje kontrowersje ? Naprawdę nie mam żadnych haxów Chce grać u was na serwerze, bo jest polski, a nie na jakiś zagranicznych syfach. A na innych serwerach polskich są słabe hostingi i mam duży ping
[AA]Gamer
Mogę was zapewnić, że adidas jest czysty. Gram z nim długo na silentach i etpro z TZAC. I nawet na demku nie widać, że gra na jakiś haxach... Ma moje cfg, więc wiem co jest możliwe,a co nie... jak dla mnie to demko jest do kitu.
[AA]Gamer
Chyba pozostaje zmienić łącze na lepsze, adidas.
[AA]Gamer
Niestety ja nie zarabiam i nie mogę tak sobie zmienić łącza... Od teraz będę nagrywał jak gram więc jak ktoś będzie miał jakieś problemy to wyśle mu demko