[AB]
a ja chce kalesony kurwa!
[AA]Gamer
DRM napisał:
Chcę takiego ET...
ee kurwa, grać na benchmarku?
nie no crysis spoko jest, szczególnie Crysis Warhead był spoko
ale znając wymagania crysis'a to...
[AA]Gamer
W koncu cryengine, a nie jakieś gówno a'la cod ; ]
Ostatnio edytowany przez n0ne (10-08-2012 20:20:12)
[AB]Admin
coś nowego od Splashdamage, szkoda, że nie klimaty 2wś.
ja se przyjebalem zewnetrzna karte graficzna 2gb ale ja sie tam nie znam jeszcze nie ogarnalem tego
[AB]
on zawsze bedzie COOL
[AA]Gamer
Witojcie,
Mam pytanie, otóż zamierzam się z zakupem ps 3/4 i teraz zastanawiam się czy poczekać na release ps 4 zeby kupic ps3 (zastanawiam się czy cena konsoli nie spadnie podczas wypuszczenia nowej) czy po prostu pierdolnąc czwórke (oczywiście chodzi tutaj o kasę więc wolałbym ps 3 po tańszej cenie) I własnie to jest ten dylemat, co wy o tym myslicie? Nowe ps3 na dzień dzisiejszy - 200 funtów, nowe ps4 350, a kota trzeba nakarmić Czekam na opinie
Pozdro
Marakuja
[AB]Admin
Nie pomogę bo konsola nie mój klimat- nigdy tego nie rozumiałem. Lepiej sobie kupić pady xboxa do laptopa
z tego co rozumie jedynym dylematem jest kasa ?
sam musisz wiedzieć na co cie stać
jeśli nie masz kasy weź ps3
po premierze 4 na pewno cena 3 spadnie (lecz nie spodziewałbym się za wiele)
poza tym już niedługo grudzień więc z pewnością będą ŚWIĄTECZNE PROMOCJE I OKAZJE
[AA]Gamer
no właśnie torci dobrze gadasz, nie jestem aż takim fanem gierkowania (moja jedyna gierka to wolf) ale chciałbym pograć w asasyny i gta, więc nawet odpowiadałoby mi kupienie zestawu ps3 plus gta lub asasyny
[AB]Admin
Golmud Railway- mapa w nowym BF. Każdy sie zachwyca interaktywna innowacją bo w MP zdobywany i poruszamy się pociągiem po mapie. Hehe. Brzmi znajomo