[AB]Admin
Git, dziękówa.
[AB]
dzięki ziom
[AB]Admin
To jest ts ekipy rbd czy ki chuj, pozatym kto tam porobił jakieś dziwaczne grupy.
[AA]Gamer
DRM napisał:
To jest ts ekipy rbd czy ki chuj
Moze tak ktos zrobil ts na potrzebny klanowe rbd ale nie widze dlaczego by nie dodac kanaly dla waszego serwera?? czytalem ze wlasnego ts nie chcecie kupowac a do tychczas mieliscie tsa na wiekszym serwisie ts gdzie mieliscie tylko 1 kanal i na niego admina. a tutaj mozecie miec 3000 kanalow i nie nie pod jakimis kanaly prytwatne tylko normalnie jak poczekalnia , afk i mozliwosc dostania server admina na ts.Za wspólny spedzony czas klanowo
DRM napisał:
pozatym kto tam porobił jakieś dziwaczne grupy.
Własciciel
Guest
|SA|
Vip
Płec Piękna
Facect
Zajestrowany
DJ
Gdzie tu sa jakies dziwaczne grupy?
[AB]Admin
Nie o takie grupy mi chodzi, kto porobił te kategorie pokoji, bo napewno nikt od Nas.
Nic o nas bez Nas.
[AA]Gamer
sprawdze kto to zrobil a narazie wtedy usune te kanaly
[AA]Gamer
Jeśli chcecie ja mam pokój ts3 na hellsangels.voice24.pl (jeden z najbardziej znanaych ts et) mogę wam jeden z pod pokoi na nim udostępnić.
o przydalby sie ts.
[AA]Gamer
No to już sami decydujcie ktora propozycje wezniecie. moja gdzie mozecie miec 30000 kanalow i range serwer admin czy u krisinia 1 kanal albo 2
[AA]Gamer
tsss3 napisał:
No to już sami decydujcie ktora propozycje wezniecie. moja gdzie mozecie miec 30000 kanalow i range serwer admin czy u krisinia 1 kanal albo 2
Nowe zdanie zaczyna się z "W"ielkiej litery
A tak ogólnie to po co AB ma reklamować (promować) ts innego klanu. Ja korzystam z tsa który podałem już ponad rok i asysta admina potrzebna mi była raz... A rangę wszędzie można zyskać.
Ostatnio edytowany przez krisinio (02-03-2014 12:15:15)
[AB]Admin
Daj Krzysiu namiar na tegóż ts-a. Będę mógł tam zrobić jakiś podział na pokoje itp?
[AA]Gamer
krisinio napisał:
A tak ogólnie to po co AB ma reklamować (promować) ts innego klanu
Co to jest za promocja tak samo bede promowali tego ts gdzie ty masz kanal..
krisinio napisał:
Ja korzystam z tsa który podałem już ponad rok i asysta admina potrzebna mi była raz..
To dobrze ze nie potrzebowales pomocy
krisinio napisał:
a rangę wszędzie można zyskać.
Masz racje range SERWER ADMINA mozna wsedziec urzyskac ale na takim ts to za uzytkowania na nim codzienie po 4h albo i wiecej... Wspieranie serwer finansowo i to nie jakies 5 czy 10 zl tylko 30++ i jakies pomoce innym w kanal i tak po 2 latach moze dostaniesz range o 1 mniejsza niz serwer admin
Ostatnio edytowany przez tsss3 (02-03-2014 18:22:40)
[AA]Gamer
Wiecie co, czytam i czytam te wasze wypowiedzi i dalej nie kumam ;/
Chcecie mieć ts, żeby się zebrać całą ekipą i pograć/pogadać, czy dla tych rang?
[AA]Gamer
tsss3 napisał:
krisinio napisał:
A tak ogólnie to po co AB ma reklamować (promować) ts innego klanu
Co to jest za promocja tak samo bede promowali tego ts gdzie ty masz kanal..
krisinio napisał:
Ja korzystam z tsa który podałem już ponad rok i asysta admina potrzebna mi była raz..
To dobrze ze nie potrzebowales pomocy
krisinio napisał:
a rangę wszędzie można zyskać.
Masz racje range SERWER ADMINA mozna wsedziec urzyskac ale na takim ts to za uzytkowania na nim codzienie po 4h albo i wiecej... Wspieranie serwer finansowo i to nie jakies 5 czy 10 zl tylko 30++ i jakies pomoce innym w kanal i tak po 2 latach moze dostaniesz range o 1 mniejsza niz serwer admin
Tak naprawdę nie wiem o co Ci chodzi. Szukasz ze mną spiny celowo?
Ktoś był niezadowolony z tego że to serwer innego klanu więc zaproponowałem alternatywę. Czy to coś złego? Ty podałeś swoje argumenty ja swoje. A ostania wypowiedź nic do rozmowy nie wnosi tylko atakujesz moje argumenty. By pokazać to wyższość twojego toku myślenia. Super!
PozdrawiamI
Ostatnio edytowany przez krisinio (04-03-2014 10:47:58)
[AA]Gamer
DRM napisał:
Daj Krzysiu namiar na tegóż ts-a. Będę mógł tam zrobić jakiś podział na pokoje itp?
hellsangels.voice24.pl Jak będzie jakiś admin przekaże mu aby dodał wam pokój. Tymczasowo da mi admina i nadam komuś.
[AA]Gamer
m0rph1n3 napisał:
kim w ogóle jesteś tsss3?
No a kim moge byc kosmita??? wiadomo graczem...
krisinio Nie szukam zadnej spiny poprostu napisalem to i tamto bez zadnej spiny do cb czy cos..Nie atakuje cie.
[AB]Admin
Mamy ts-a. Musimy tylko zmieniać w opisie co tydzień aktualną datę by Nam nie wyjebali.
ts3server://ts-energy.pl
pokój: AB hasło: alko
[AB]Admin
Wyjebali Nam kanał, założyłęm nowy- nie wiem po co.
ten sam link, pokój nr 5 [AB]. hasło: alko