[AB]Admin
Skin pack, o którym wspominał Dedzik?
Ja mogę zrobić tą mapkę intro, gdyby Kolega mi zapodał który to jest plik do podmiany i w jakim formacie.
Przy łączeniu z serwem wyświetla się obraz Standardowo jak dobrze pamiętam jest to mapka europy
DRM pisze o tym by przy łączeniu z serwem wyświetlał się obraz nawiązujący do klanu [AB] np.taki jak na górze strony
[AA]Gamer
Dobry pomysł, ale nie zapomnijcie roku zmienić, bo na stronie dalej jest 2013
Ten Czas za szybko leci ;/
[AA]Gamer
Szczerze nie pamiętam ale wyedytuje jutro plik i Ci podeślę.
edit: Każd grafika w et jest w formacie tga. Mam pytanie a menue startowe jest zrobione ?
Ostatnio edytowany przez krisinio (25-02-2014 01:57:33)
[AB]Admin
Dzięki. Startowe nie jest zrobione, ale to chyba zbędny bajer jako, że większość korzysta z łączenia przez GT, TB i SL.
dawać menu startowe: nie wchodzę przez GT TB i SL--menu startowe to dobry bajer.
Przydałoby się tez coś takiego , co było swego czasu na serwerze świętej pamięci AK: 30 sekund przed końcem mapki muzyka dopingująca emocje:) Tam akurat był motyw z Gladiatora.
Co jeszcze: nowy wygląd postaci i wymiana broni na każda dostępną w danej klasie-totalna rotacja:)
Wygląd klas: wystarczy zerknąć na server:
http://et.splatterladder.eu/?mod=serverinfo&idx=489746
później soundpack: z fajną brutalną muzyką, ze śmiesznymi lecz nie ,,klnącymi" przerywnikami, np: Burdello bum bum:) Franek Dolas... czy też ,,Chamie, pozwólcie" z Janosika(Hrabia:) ) jest tego tyle....
[AA]Gamer
Z tb i sl itp korzystają ludzie którzy wiedzą o takiej możliwości. A nastawiając się na też nowych graczy warto.
Postaci zawsze można zmienić. Skórek jest wiele.
Do soudpacki można zrobić oddzielny temat gdzie każdy da swoje propozycje.
[AA]Gamer
Dziś chcę dodać skrypt na autolevel pytanie za ile xp jaki level jest ?(znalazłem)
Edit: Co powiecie aby dodać kilka leveli dla graczy bo widzę 3( 4 może )
Ostatnio edytowany przez krisinio (01-03-2014 11:11:13)
dla graczy są 4 lvle + 5 dla zaufanych
owszem można by to rozbudować pamiętając by nie przesadzić z komendami
niestety niektórzy ludzie nie mogą mieć zbyt wiele władzy bo zaczyna im odbijać
[AA]Gamer
Nic nie zrobię z porozumieniem z wami. Co sądzicie o skrypcie na ammo zmienić go (mniej ammo) czy usunąć.
Panowie: działać należy wedle jakiegoś planu.
1.Lifting servera:
a.autolevele
b.ammo etc.
c.lifting klas: nowe skórki etc.
d.dźwięki w grze: hs etc.
e.soundpack
f.komunikaty wyskakujące w trakcie gry: jakie?
g.muzyczka na koniec mapy(ostatnie 15-30 sekund) ma być czy nie? bajer fajny
h.Grafika przywitalna przy łączeniu się z serverem+info potrzebne etc.
i. wrzucenie ,,pasaożyta" do menu z grą: w przypadku wbijania na server z menu gry ma zawsze pokazywać się [AA] +połącz z forum czy tez ze stroną internetową , fb etc.(tak maja na świrach i ognisty młyn).
j.Likwidacja lub zminimalizowanie lagów!!!
Pewnie coś pominięte zostało.
Sądzę iż tylko w taki sposób pominiemy wieczne pytania i brak odpowiedzi na nie. Pełne zaufanie i sprawdzanie efektów, i o ile trzeba poprawianie błędów.
Pozdro
Deadzik
[AA]Gamer
Autolevel już są czy działaja zobaczymy po restarcie. (działa)
Menu Jest w trakcie tworzenia (dokładnie na tych menu się wzoruje).
Tylko co do grafiki może być problem nigdy nie miałem na to zajawki.
Sprawdzałem dziś z kolegą zapis xp i też już działa (prawdopodobnie koledze zadziałało)
Ostatnio edytowany przez krisinio (02-03-2014 22:41:41)
[AB]
Zaczyna sie coś dziać
[AB]
Niestety...nowym Xp się nie zapisuje...
ja ledwo wrocilem do et na aa i en moze mam z 1k expa ale normalnie zapisuje tydz temu czy 2 nie chcialo mi nic a nic z serwa pobierac i samo sie naprawilo i jest wszystko ok
[AA]Gamer
WaYss napisał:
Niestety...nowym Xp się nie zapisuje...
Szczerze to już mi trochę ręce opadły Dziadowski xpsave... Znów wprowadziłem zmiany. Zobaczymy jak będzie.
siemka
puki co jest problem z tym xp może zajmiemy się innymi sprawami - choć zapis xp to podstawa
krisinio pisałeś że masz tam jakieś ciekawe soundpacki - jakaś podmianka???
grafika przy łączeniu - jeśli wiesz gdzie to wstawić to martens na pewno ogarnie jakiś fajny obrazek
zapraszam do gry
pozdro
[AA]Gamer
TORCIDA napisał:
siemka
puki co jest problem z tym xp może zajmiemy się innymi sprawami - choć zapis xp to podstawa
krisinio pisałeś że masz tam jakieś ciekawe soundpacki - jakaś podmianka???
grafika przy łączeniu - jeśli wiesz gdzie to wstawić to martens na pewno ogarnie jakiś fajny obrazek
zapraszam do gry
pozdro
Xp trzeba naprawić to podstawa. Cały czas coś zmieniam w wekend postaram się znów nad tym posiedzieć.
Narazie mam tyle czasu co na lekarstwo...Właśnie wróciłem do domu.
Soundpacke też na wekend odłożę....
[AA]Gamer
Witam wszystkich...
Jak mozecie to dodajcie jakies mowe mapy bo te juz sie troche znudzily. Z gory wielkie dzieki.
Pozdro...