kurde chciałem kupić ten premium do bf3 ale odrzuca mi płatność kartą choć 5zł zeżarło a przez te paypal to chyba trzeba być zarejestrowanym na paypal żeby dokonać transakcji to ja ich pierdziu
choć dziwi mnie to bo jak kupuję np. na allegro i płace przez paypal to nie muszę być zarejestrowany
dziwne
Jurku nie myśl za długo bo promocja już się skończyła chyba że masz ochote wyłożyć 99zł
Rogal rejestracja faktycznie jest darmowa ale z tego co czytałem to są tam jakieś opłaty Nie wiem czy za konto czy też za wykonane przelewy/transakcje itp. itd. Nieistotne W dzisiejszych czasach oczekiwałbym prostego systemu płatności a nie kolejnej rejestracji, konta i zagmatwanych opłat Podobno te płatności na origin przez paypal wyglądają w ten sposób że wpierw musisz zasilić konto na pp a następnie dokonać zakupu a i tak podobno czasem cyrki się dzieją
[AB]Admin
Ja używam Paypala do wszystkiego, od dobrych kilku lat, bez żadnych dopłat czy problemów.
No jest tak jak piszesz, robisz przelew na Paypal i potem kupujesz za hajsiwo na Origin itp itd
Ja korzystam i potwierdzam, nie ma żadnych opłat a przelew robisz za pomocą Blue Media i masz kase na koncie w kilka minut.
Keyboard Acer 6312-K
Mouse Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Mousepad SteelSeries Qck+ DotA 2
Headset SteelSeries Siberia V2
kurde ja tu promocji szukam a na allegroszu jest bf3 + premium za 14 zeta http://allegro.pl/battlefield-3-premium … 32636.html zmienić tylko dane, nick i napierdzielać
... a na origin znów wyprzedaż - dodatek premium za 49,50
Ostatnio edytowany przez TORCIDA (05-12-2014 12:39:38)
[AB]Admin
Też za tyle zawinąłem premium wtedy. Co do nicku to chyba nie da się zmienić?
[AA]Gamer
Witam wszystkich mam takie pytanko wy w bf3 gracie na pc?
Bo ja tez gram w bf 3 i 4 tylko ze na ps4
Za starego mam pc by mi te gry poszly na nim
pozdro
A tak poza tym to naprawde fajnie ze [ab] jeszcze istnieje pare ladnych latek mnie tu nie bylo
W et jeszcze ciosacie jak tak to dajcie namiary gdzie mozna was spotkac na jakich serwach gracie w et i bf 3?
Ostatnio edytowany przez Vega (06-12-2014 15:13:58)
[AA]Gamer
A wszystko u mojej zonki ok dzieki ze pytasz Jurku
Tak prawde mowiac to 24h na dobe siedzi z naszym babelkiem ktory ma juz 6 tygodni
Kurcze na pc to z wami nie pogram bo moj dziadzia by sie spalil po 30 minutach gry
A co tam u was slychac ciekawego ?
Ja musze za pare tygodni za granice spier...... do pracy bo remont mieszkania itp
Zjebana polska ale i tak jakos mnie tu ciagnie
dobra panowie od dziś gram jako 777Darek777 ===> niezły nick po pół godziny napierdalania już nie wiedziałem co napisać tam jest wszystko zajęte
musze jeszcze tylko zresetować staty na bf i można napierdzielać
jeśli ktoś jest zainteresowany bf3 premium to polecam
gram od grudnia i jest naprawdę OK
jak już wcześniej pisałem na allegro za 14 zeta idzie kupić konto na origin więc nie jest to spory wydatek
pozdro
[AB]Admin
3 premium lepsza od całej 4.
Siemka ludzie
Mam pytanko Czy wy też od jakiegoś czasu w battlelogu - okienko AKTYWNOŚĆ W GRZE - macie tylko swoje zdobycze/nagrody Kiedyś widziałem jeszcze "nagrody" znajomych a od jakiegoś czasu ni chu.. Może idzie to gdzieś ustawić? Szukałem ale nie wiem co jest grane Wie ktoś ?
[AB]Admin
Może nikt nie gra, ale moich też napewno nie widziałeś? Masz mnie dalej w kontaktach bo może coś jebło.
[AB]
nikogo nie widac od 2tyg. niewiem awaria czy cos ja gram od tygodnia od5-8godzin na dobe
[AB]
widac tylko jedno kiedy ostatnio graliscie np. 4 godz.temu itp. odznaczen BRAK