ja napisalem ze trza wybrac nowy hosting... albo gamepad albo pukawka, tam jest portfel i mozna wplacac kasiore tak mysle... a w dziale oplaty jest konto OG wiec omijajcie je z daleka... chyba ze jacek chce byc skarbnikiem i uzyczy konta
Jacek jak jest konto na pukawce to trza podać konkrety
reszta klanu rozumie też jest za zmiana
LUDZIE WEŹCIE USTALCIE COŚ W KOŃCU
Jak jeszcze raz sie najebie i upale a PB mnie wyjebie nie ręcze za siebie.... ale kto da na nowy komp, no kto?
kurwa wlazlem na inny serw a tam ludki pisza ze nie graja na aa bo laguje itd
trza coś zrobić bo ci z którymi gadałem to nasi starzy gracze
tracimy graczy przez zjebany serw i tyle
ale bania zdrowie
Witam wszystkich Mam do was smutną wiadomość "PROBLEM 9014" jest na chwile obecną raczej nie do rozwiązania Wina leży po stronie PB i ich aktualizacji
Ktoś coś zjebał i nie potrafią naprawić Nie tak dawno wypuszczono bubel i sie zaczeło Odwiedziłem dziś wiele stron i wszędzie to samo
Nie próbujcie aktualizować bo to i tak bezcelowe
http://www.buffalobadass.com/ftopict-7759.html
To adres jednego z forum które odwiedziłem Zwróćcie uwagę na post: Posted: Tue Sep 14, 2010 2:37 pm gdzie jak dobrze rozumie kolesiowi nawet ludzie z PB nie są w stanie pomóc Nie pozostaje nam nic jak czekać i wierzyć że w końcu coś z tym zrobią
Tymczasem proponuje sie najebać i tyle
Jest też możliwe że sie myle i wcale nie jest tak żle choć i w tym wypadku trza coś wypić bo zawsze to jakaś okazja
ZDROWIE
[AB]Admin
Może czas na .6b?
podbijsamy rynek?
[AB]Admin
To chuj, gramy w pacmana
jebaj pacmana snake na noki 3210 w chuj lepszuy
[AB]Admin
Ale w pare osób nie pogierzysz, a tam przynajmniej skład na łapanke jest
pierdole w 4 osoby gralismy zajebani buchem kto chociaz 200 przebije:D
Mam pytanko czy jest możliwość ustawić na serwerze wymuszenie ustawienia RATE
Nie wiem czemu ale co jakiś czas mnie wywala za to, że niby za wysokie parametry
Wiem że wystarczy wpisać komende ale czasami nie zdąże bo nie zauważe ostrzeżenia no i wtedy jest dupa blada - kick na 15 min.
Niektórzy gracze mogą nawet nie wiedzieć jak to zrobić, a wiem że nie jestem jedynym który dostał za to "kopa"
a mnie wywala pb i jest napisane svar rate =32000 a dopuszczalny jest 2500-25 000 mam zaktualizowanego pb i wpisuje to /cl_maxpackets 100 mimo ze srednio wiem do czego to, jakos nigdy nie interesowalem sie strona techniczna gry