[AB]Admin
Przytulnie tu.
muahh ja juz liste robie hehe narazie mam 173 osoby ale dajcie mi ze 2 dni a gwarancja ze sie zwiekszy xdd
[AA]Gamer
Czy moglby mnie ktos z adminow odbanowac? Mamy z kumplami tego samego neta(co oznacza te same ip) i on dostal bana u was i rownorzednie ja mam tez. nick Stachu? jesli dobrze pamietam a jak nie to po ip sprawdzcie
[AA]Gamer
o jakie życzenia tu chodzi? Świąteczne urodzinowe czy jeszcze jakieś inne ?
Zbanowany
prosze zdjac mi dwa bany czy trzy juz niepamietam ;D
a więc wszedłem na serwer i co widze:
Uploaded with ImageShack.us
wtf?
potem dostał od razu kicka martinok który wyzywał od kurew bo mu nie chcialem dac wyzszego levela, takie o jesienne porządki
aha ten co sie pod AB podszywal mial aka. ZNISZCZ , wiec jak ktos go zobaczy to wiecie co z nim zrobic haha;)
Ostatnio edytowany przez NCB (21-03-2011 12:49:29)
[AB]
niema sie co cackac ban i wypad
NCB napisał:
a więc wszedłem na serwer i co widze:
http://img84.imageshack.us/img84/2280/fejka.jpg
Uploaded with ImageShack.us
wtf?
potem dostał od razu kicka martinok który wyzywał od kurew bo mu nie chcialem dac wyzszego levela, takie o jesienne porządki
aha ten co sie pod AB podszywal mial aka. ZNISZCZ , wiec jak ktos go zobaczy to wiecie co z nim zrobic haha;)
zabić gooooooooooo skurwiela
[AB]
Kinahana dzieki ok moze jakas flaszka:D
ja tam tez sie nie cackam z takimi, a co do martinoka to dalem mu ktoregos razu bana na 3min bo spamowal wunderbaaaarem jak mu zszedl to mnie zjechal po calosci to dalem tam nie wiem na 99999 czy cos, 3 dni pozniej ktos mnie pcha perfidnie, zadnego need medic ani nic, patrze a to martin jeszcze zamutowany nie moze sie odezwac myslalem ze padne ze smiechu
[AA]Gamer
terminator napisał:
Kinahana dzieki ok moze jakas flaszka:D
tak zmienię na chwilę temat ;p
termi, ty tylko o promilach myślisz ;d współczuje twojej wątrobie... haha