tak tak miałem to samo gdy klupałem te zasrane /rate 25000 będąc na serwerze - następna mapa i ciach już mnie nie ma
wpiszcie komende w konsoli przed wejściem na serw powinno zapamiętać i po problemie ja tak zrobiłem i już miesiąc czasu mam spokój
jeśli korzystacie z cfg to pewnie tam też idzie to wbić i po sprawie
Drwalu nie wiem jak tobie je zmienia W moim przypadku znacznie podnosiło ich wartość po czym było ostrzeżenie jedno, drugie, trzecie i kick
Dawlish weź sie troche wysil i poszukaj na necie Wszyscy mogą a ty co leniuchu ... nic ci nie napisze
akurat z tym nigdy nie mialem problemu zadne rate mi sie nie zmienia i z tej przyczyny mnie ni wywala choc thork cos mi nazekal ze mu zmienia i kickuje go
odszukujesz swój config... znajduje się on w katalagu ET w folderze etmain i jeżeli nie bawiłeś się z configiem to powinien nazywać się autoexec.cfg
w nim wyszukujesz pozycji:
/seta rate
oraz
/seta cl_maxpackets
i wpisujesz aby to wyglądało tak:
/seta rate 25000
/seta cl_maxpackets 100
a może bez "/" bo juz nie pamietam jak to mialo wygladac
Ponadto:
http://www.etmonster.ayz.pl/index.php?p=1_9
[AB]
tak jest trzeba wchodzic we wlasny config ET i ustawiac rate 25000 bo automatycznie zmienia na 32tys. huj wie czemu robie tak jak TORCIDA mi pokazal i gram a ze co jakis czas wywali to ciul norma kazdego wywala tak tylko jak ci sie pokaze warring na ekranie na czerwono to trzeba wyjsc i ustawic inaczej kick na 15minut
[AA]Gamer
sprawdza się chociaż ostatnio mi wgl jakiś błąd wyskoczył, ale jak zwykle 'samo się naprawiło'.
[AB]
samo nic sie nie naprawia:D
[AA]Gamer
stąd cudzysłów ;D haha
[AA]Gamer
Ja mam tylko problem z tym ze cały czas gra mi się wiesza przez jakiś tydzień było ok a teraz huj dalej to samo gram a tu nagle pauza i trzeba wcisnąć alt+ctrl+delete bo nic innego nie działa no chyba ze restart kompa
Jeżeli ktoś ma taki sam problem i uda mu się go kiedyś rozwiązać niech da mi znać co jest powodem tego zawiasu et
A co do waszego problemu to ja mam w swoim cfg ustawione rate na 25000 pakiety na 100 lub 80 i snaps na 20 lub 40 nie robi to u mnie żadnej różnicy i tak wszystko jest w porządku może to od waszego neta coś wiecie dostawca w huja może leci
a ja kurwa nie mam problemu. Mam !!!wyjebane!!! dostane kika na 15 minet i wsioo, a to raz na 2 3 mieszki. maj glas is empty( i bak i bro) szatan z wami i z dziewic pochwami. ja wol