[AB]Admin
Anubis napisał:
Chochliki.......
Syjon podpierdala kable by zbudować Gwiazdę Dawida koło Ziemi.
[AB]
ja juz mam spokoj jest i biba wieczorkim
[AA]Gamer
a ich liebie dziewice? hahahah
[AA]Gamer
Vega napisał:
Ja mam tylko problem z tym ze cały czas gra mi się wiesza przez jakiś tydzień było ok a teraz huj dalej to samo gram a tu nagle pauza i trzeba wcisnąć alt+ctrl+delete bo nic innego nie działa no chyba ze restart kompa
Jeżeli ktoś ma taki sam problem i uda mu się go kiedyś rozwiązać niech da mi znać co jest powodem tego zawiasu et
A co do waszego problemu to ja mam w swoim cfg ustawione rate na 25000 pakiety na 100 lub 80 i snaps na 20 lub 40 nie robi to u mnie żadnej różnicy i tak wszystko jest w porządku może to od waszego neta coś wiecie dostawca w huja może leci
Rate i pakiety nie maja z tym niemal nic wspolnego. Ja mam takie jakie powinny byc na servie a ostatnio mam kicki za 32k rate. Wyskakuje ci jakis glupi blad w windowsie po tej zawieszce? Mi tez sie kilka razy zdarzylo ze mialem cos podobnego ale zazwyczaj wyskakiwalo mi okienko z jakims bledem krytycznym ET 0_o (WTF?) A pb to wogole zjebane po calosci tylko wczytam cfg to albo z miejsca kick albo po kilku minutach chuj wie o co chodzi Vega widziales to cfg i tam zadnych bajerow nie ma takze jestem lysy jak cipa dziewicy przed stosukiem.
[AB]
tez mam ten problem i chuj wie jak go rozwiązać raz na jakiś czas zawiecha i ekran w miejscu staje. Wtedy tylko ctrl+alt+delete
[AA]Gamer
a mi tnie. gram, gram, za chwile np. strzelam i polegam, bo mi się zacina i koniec.
[AA]Gamer
Potwierdzam Kaptur, mi nic nie wyskakuje w Windowsie tylko tak o zawiesza się i huj !!!
[AB]
mam to samo idzie wytrzymac
[AA]Gamer
Pati bo ty zła kobieta jesteś ;p
[AB]
hehe cala prawda dobre:D
[AA]Gamer
cesio napisał:
Pati bo ty zła kobieta jesteś ;p
ja jestem dobra ;p coo Ty opowiadasz ;d
[AB]
hehehehh