[AA]Gamer
Flover jak możesz wrzuć mi tu ten link do pobrania map z pełna prędkością bo nie mogę tego znaleźć będę wdzięczny!!!!
Tutaj masz link do serwa na TB http://et.trackbase.net/index.php?mod=s … &idx=14846
Wchodzisz w ten link, klikasz w nazwę mapy, która aktualnie jest grana i jak jej nie masz to możesz ją pobrać. Jak pobierzesz mapę, to wypakuj plik winrarem i skopuj plik z rozszerzeniem .pk3 do folderu etmain.
Ostatnio edytowany przez Flover (15-04-2011 18:29:46)
[AA]Gamer
Kurwa ludzie jakie mam lagi jebitne to pała mała poradźcie coś
Jeśli masz XP to daj START->URUCHOM->wpisz CMD->enter->następnie wpisz: ping wp.pl i sprawdź, czy masz jakieś stracone(zagubione) pakiety i odczytaj szacowany czas błądzenia pakietów, może coś net u Ciebie szwankuje.
[AA]Gamer
Już to robiłem 4 pakiety wysłane cztery wróciły 0 procent strat chuj wie co jest 5 a wiecie może jak sprawdzić własny transfer ale chodzi mi o coś pewnego i sprawdzonego bo jak wyjdzie negatywnie to narobię rozpierduchy u mojego dostawcy neta !!!
[AB]
Vega zmien dostawce neta i tyle
[AA]Gamer
Spree naprawiamy w nastepujacy sposob: szukamy pliku etadmin-og.cfg i tam uaktualniamy
rcona, restart serwera przez button [restart].
Changelog:
- reczna instalacja etadmina; konfiguracja
tłumaczenie spree
dzwieki pobiera z nq
usuniecie zbednych flag
- dodanie i ustawienie botów
- aktualizacja pb z cvarami
- automatyczne ustawianie cvarow typu maxpackets, snaps
- dodanie komendy !kickbots dla 3lvla
- wgranie xpsave
- usuniecie heavy
- dodanie paru opcji votowania
- torcida kick
Ponadto zglosilem problem, w zwiazku z wpadaniem serwera w tak zwany "deadlock" uniemozliwiajacy poprawne restartowanie. Niebawem mozliwy bedzie odpowiedni button umozliwiajacy samodzielna naprawę.
NQ by czejski
propozycja: Rifle wlacza sie gdy na serwerze jest okreslona liczba osob.
Ostatnio edytowany przez czejski (20-04-2011 10:15:35)
[AB]Admin
Rifle niech będzie zawsze, przy paru osobach niech się włączy molotov albo shotgun
Dobra sprawa z tymi cvarami dupku.
[AA]Gamer
No way. Obsluga tylko wbudowanych broni.
[AB]
rifle powinno byc i szotgan nonstop przynajmiej jakas rozrywka
NIE KURWA żaden szotgan zjebany, molotov też nie
[AB]
tak jak jest to niech zostanie
[AA]Gamer
dla mnie i rifla i szotgan i molotow powinny być
[AB]
walic to i tyle
[AA]Gamer
Gra ktos z was w et na systemie windows 7 64 bit>?
Pytam bo tylko podczas gry w et komputer mi sie zawiesza tak ze nic nie pomaga tylko reset a tak sie pierdoli dysk z tego co wiem !!!
Ostatnio edytowany przez Vega (25-05-2011 13:36:18)
[AA]Gamer
ja chyba gram
Ale bez problemowo
Ja gram, czasem mi sie laptop wiesza przy et. Ale mysle, ze to przez temperature.
Keyboard Acer 6312-K
Mouse Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Mousepad SteelSeries Qck+ DotA 2
Headset SteelSeries Siberia V2
[AA]Gamer
A jaka jest normalna temperatura procka ? bo jak sprawdzam to mam od 51 do 53 stopni mam wysoka jak uważacie ?