prawdopodobnie to problem ze strony firmy ktora usluguje zabijace co do platnosci telefonicznych
moj hajs doszedl?
[AB]
hajs GSP ma nogi to piniadze juz chodza co ty pijesz znowu metanol
[AB]
qrwa juz wiem kto mi kable od netu w piwnicy zajebal na serw ero zlodzieju postaw chociaz:D
2 razy zajebal ziom sie nie opierdala tylko brac przyklad chyba mu tez zajebie
heheh
Termi zaskoczył
[AB]
codziennie zaskakuje po paru piwach jak kazdy hehhe
termi ty mi tu nie gadaj kocopolow bo kablem od internetu nie nasilisz sie miedzia tam oprawie nic nie ma oa ostatnio bawie sie w przewody glownozasilajace przewody grubosci palca a nie jakies gowno a podzielic sie moge zapraszam do wawy z nozem do skrobania xD
Atrakcje warszawy : Zwiedzanie zamku królewskiego
Nowy stadion narodowy wybudowany na euro 2012
Krakowskie przedmieście i siedziba prezydencka
Darmowe skrobanie miedzi
Zwiedzanie pałacu kultury i nauki
hehe dobre... żart sytuacyjny, niemiecki...
panowie zachęcam do równie aktywnego uczestnictwa w ramach działu opłaty w sensie wspomagania portfela serwera....
przełamcie nieśmiałość... Serwer też zasługuje na przyjście Mikołaja...
@@@przelałem 10 zł
stan konta 170 zł - od razu sie zasiliło ponieważ przelałem przez dotpay... w ciągu 3 sekund było od razu u nas w portfelu. aby przelać kasę przez dotpay trzeba sie zalogować.... chyba nie da sie zrobić tego bez logowania.... ciekawe, to by ułatwiło kwestię płatności.
kto następny?
[AB]
Ja przeleje kolo poniedziałku to mi wypłata na konto wpłynie. Zaszaleje z 12 zł
[AB]
posle z 15 jutro
te ja juz 2 x slalem jedno doszlo drugie chyba znow szlag trafil poza tym pamietajmy ze etpro oplacilem i do dzisiaj czeka az ktos kurwa postawi te etpro ja jestem pizda w tym i nie zrobie tego a etpro ciagle czeka
pozdro
ja wiem Ero. te pieniadze bodajze 21zl nadal nie dotarły......
co do wpisów w stylu, ja pośle jutro czy za 2 lata 10zl czy pińćset to wstrzymajcie sie i napiszcie dopiero w chwili gdy rzeczywiscie wyslecie ta kase. w ten sposob sie nie robi burdel...
to do chuja nie podobne znow kurwa moj hajs poczta 2tyg bedzie szedl do dupy z taka robota
ero , ja to k*#$@!a naprawie ! Już ide na poczte !