[AB]
pierdole od 2 apstynecja i huj postanowione przynajmniej na styczen z reszta roku sie pomysli
ups
[AB]
UWIESZ MI JUREK JAK POWIEDZIALES I NAPISALES TAK ZROBIE
[AB]
tak wogole musze przestac bo cos mi dolega powarznego kazdy mi mowi ze mam cos z plucami chyba zapalenie
co cie nie zabije to cie wzmocni - pamiętaj !
to taki niby kawal smieszny dla deda i verta niestety kurwa msuze go psiac recznie:/
a wiec
pewny Thc_drwal czyli poprostu drwal poszedl to tartaku o prace
dzien dobry. bo ja jestem drwal i mam taka umiejetnosc ze jak dacie mi kawalek drewna powiem skad wyciete i ile lezakowane
babka na to: niesamowicie ciekawa umiejetnosc, prosze chwilke poczekac
i przyniosla mu kawal klody. typ podnosci, oglada, wacha, znow oglada i mowi: dąb, 5 miechow temu wyciety, lezakuje u was od 4.
babka: nie no nie mozliwe - w szkou odpowiedziala na co typ: prosze niech pani idzie po nastepny
tak baba zrobila przyniosla mu kawal klody. typ podnosci, oglada, wacha, znow oglada i mowi: swierk, wyciety 8 miesiecy, zostyal przywiezony do was i lezakuje od 4 miesiecy
baba znow w szoku i oznajmia typowi ze przyniesie kolejny kawalek. poleciala i tak sobie mysli:
co ja mu kurwa dam!? hmm co mu tu dac?!?!?! patrzy jakis kawalek listewki lezy. mysli sobie: a czemu nie! zdjela gacie i trze nim o cipe, ociera trze i trze a jeszcze troche i jeszcze. poszal zaniosla typowi. typ podnosci, oglada, wacha, znow oglada, spojrzal sie na mnia, i znow wacha i mowi:
kuter rybacki z 17 wieku!
[AB]
stary kawal jak swiat ale dobry
[AB]
Jarasz się tym jak proboszcz nowym ministrantem
[AB]
drinker tekst lepszy od kawalu
a chuj z wasza opinia !
Wiem, że trochę spóźniony jestem, ale Najlepszego z okazji urodzin Jurkowi, Darkowi Torcidzie (?) i Oskarowi PiroHero. Pozdrawiam alkony.
thork oskar to ten co go znam od Ciebie z osiedla? przekonal sie jednak do et? te kiedy zbierasz ekipe i cisniemy na jakas hale mecza zagrac?
Ta. No właśnie myślałem, że przyjedziesz w tamtą niedzielę, bo śniegu nie było jeszcze, a mieliśmy boisko zarezerwowane. Ale możesz pójść z nami na turniej, będziesz udawał, że masz 17 lat
xD ja jebie nie to odpada
Dlaczego? Da rade
Ostatnio edytowany przez Thork (17-01-2012 20:30:07)
a gdzie kiedy co to za turniejk i wogole? moze na gg mi napisz?