[AB]
ogolem huja opierdolilem na fejsie i czekam az odpisza barany jebane
[AB]
sle qrwy dalej niech nam huje rekonpesate jakas jebna
[AB]
ogolem ich problemy mnie jebia jak wiejszosc z nas placimy wymagamy i huj spierdalac
kilka spraw
1 - Serwer sypie sie jak ta stara kur.. Trzeba naprawić Ja ostatnio mam strasznie mało czasu a może po prostu jak to Jurek pisał się wypaliłem Chętnych do pomocy też jakoś nie widzę więc puki co dziś tylko wyczyściłem serw bo .... patrz punkt 2
2 - Jako że nie ma czasu na zabawe proponuję dokonać backup'u (szybko i sprawnie przywrócić serwer do stanu z dnia w którym backup został dokonany) Osobiście polecam ten z kwietnia tego roku gdyż jest najbardziej aktualny choć już tu chyba były małe cyrki z serwerem
2013-04-23 18:32:25
2012-12-28 20:01:05
2012-10-03 20:38:25
2012-06-03 15:14:53
2012-02-02 16:45:37
W tej kwestii proszę o szybką odpowiedź gdyż już zostało zaplanowane przywrócenie backup'u z 2013-04-23 18:32:25 na jutro o godz 4-00 Jeśli uważacie że to zły pomysł mogę to jeszcze wyłączyć
3 - Ważność serwera
Wygasa: 2013-05-13 16:53:49
Pozostało: 7 (dni)
Co robimy dalej z naszą areną ?
[AA]Gamer
Można spróbować, choć wydaje mi się że najpewniejszy okres był koło grudnia bo w końcu wtedy grało od chuja ludzi i wszystko hulało.
Pozdro
[AB]
O likwidacji areny niema mowy,a co do tego jesli chodzi o zmiane co podales jestem na tak
[AB]
2012.12.28 to dobra propozycja wedlug mnie
rób tak Darek by było dobrze dla Areny. Pozmieniaj co możesz, dodaj jakieś mapy, coś odejmij.
Kilka propozycji było wcześniej danych.
Jeśli tak długo mamy już server, to chyba nie ma sensu go likwidować, lecz dokładać po parę złotych miesięcznie i kulać się dalej: łaska pańska na pstrym koniu jedzie...raz lepiej raz gorzej.
Zróbmy troszkę odświeżenia , troszkę nowości, a będzie dobrze.
[AB]
Juras Ale Chodzi O Date
[AB]
dzieki
[AA]Gamer
1. A propos Areny. Moim zdaniem powinno się usunąć całkowicie, albo chociaż trochę okroić soundpacka, ponieważ nowi gracze sprawdzając co tam jest cholernie spamują czat.
2. Proponuję wprowadzić taką zasadę: 3 x WARN za jakieś przewinienia o niskiej szkodliwości = BAN na 24h. Przez przewinienia o niskiej szkodliwości rozumiem:
- spam na czacie (np. 50x puszczanie "Alone - I'm alone"),
- bezpodstawne prośby o danie kicka lub bana komuś (np. "Daj mu kicka, bo mnie wku**ia z tą panzą),
- błaganie o lvl mimo że się jeszcze nie należy (mam na myśli takie przypadki, gdzie brakuje 10-20k XP i już chce kolejny lvl);
- nagminne arty na respawn (wiem, że spawn killing dozwolony, noale niektórzy to na prawdę przesadzają, czyt. T72);
- nabijanie fragów na botach kiedy nie grają (napier*alanie panzerfaustem w boty na fragmaxe, itp. bo się nie ruszają);
- campienie z tzw. ciężką bonią i/lub arty w pobliżu respawna przeciwnika (mam na myśli takie mapy, że ochrona respa się skończy zanim wyjdziesz z respa i od razu na dzień dobry masz strzała z arty czy panzy),
- inne przewinienia, które admin będzie uważał za mało szkodliwe aczkolwiek strasznie irytujące (subiektywna ocena sytuacji, ale w granicach rozsądku).
3. Sten moim zdaniem trochę za szybko się przegrzewa i wypadałoby to spowolnić, ale minimalnie.
Prosiłbym bez hejtowanie, to są tylko moje subiektywne sugestie i one wcale nie muszą być zrealizowane.
[AB]
raczej niebeda
[AA]Gamer
a dlaczego nie będą? te warny niegłupie,