#421 28-07-2013 18:53:24

DommI

[AA]Gamer

Re: [AA]: ChAAt

Ale powiedz mi co ja mam takiego zrobić? No słucham.

#422 28-07-2013 19:00:58

DommI

[AA]Gamer

Zazdrosna ? haha ;d a to dobre. Już naprawde nie mam być o co zazdrosna. Napisał o Mrocznej dlatego że to nie moja wina że nie gra osobiście nic do niej nie mam. A tak się składa że musiała bym być o wszystkie dziewczyny zazdrosna a jest tak? NIE wiec nie pierdol mi tutaj. Jestem szczera i pisze co myśle to chyba dobrze nie ? Chodzić i reklamować  ? Ta tylko że to gówno daje. Cały czas dostaje wiad. typu po chuj mają grać na arenie jak i tak tam wieje chujem. Czasy się zmieniły? Hmm o mnie za mnie nie musze być w ab jak to komuś przeszkadza ale tak się składa że twoją opinie mam głęboko. Pozdro.

#423 28-07-2013 19:09:10

Sadako

[AA]Gamer

Jeżeli nie jesteś zazdrosna, to czemu zareagowałaś? Normalna laska by ten wpis olała. Co do reklamowania sie, bardziej chodziło mi o wchodzenie na inne serwy, sam klan przyciąga uwage graczów(kolory, dobry poziom gry) ,nie tylko z polski ale również z zagranicy. Wystarczy tylko dobrych chęci.

#424 28-07-2013 19:09:43

DommI

[AA]Gamer

To napisz supar szczerze kto się nie sprawdza i proste a nie owijaj.

#425 28-07-2013 19:27:14

jurek

[AB]Admin

Prawda jest taka,że większość "starych" graczy-adminów gra w ET już ponad 8 lat, w tym 7 w [AB], więc proszę wybaczyć, ale przemęczenie jest widoczne.
Co do Mroocznej i innych:ludzie pojawiają się i znikają, tak to już jest. Co do zmian na serverze...wałkowane są one od miesięcy, ale nie widać sensownego planu, gdyż to co nam by odpowiadało, nie będzie odpowiadać grającym o innych wymaganiach(likwidacja doublejumpu etc.).
Jeśli macie sensowne propozycje zapraszam do dyskusji.
A co do Domi: grywają na AA dziewczyny , grały i grać będą. Więc się nie nerwujcie.

#426 28-07-2013 19:27:43

DommI

[AA]Gamer

Bo jeśli mam coś do powiedzenia w temacie to pisze i proste. "Normalna laska by ten wpis olała" widocznie nie jestem normalną dziewczyną .. I Ty mi nie bd mówił co mam komentować a co nie. Kapiszi?

#427 28-07-2013 19:29:28

DommI

[AA]Gamer

Jurek a czy ja kurwa zazdrosna jestem  ? ;d Padłam i nie wstane. Akurat mam dobry kontakt z dziewczynami które grają na arenie.

#428 28-07-2013 19:37:24

Sadako

[AA]Gamer

Dominika ja Ci nie mówie co masz nie robić, tylko grzecznie zwróciłam uwagę. Ludzie pojawiają się i odchodzą, zgodze sie. Ale dlaczego odchodzą? Bo nie potraficie pewnych osób docenić, albo ich nie słuchacie, jeżeli ktoś kogoś obraża powinniście zareagować, a nie udawać że nic sie nie dzieje. Zapewne teraz napiszecie że przy was nikt nikogo nie obraża. Więc czemu nie wybierzecie nowego admina (osoby) która jest o różnej porze dnia, a nie tylko po południu? Przykładowo Supar?

#429 28-07-2013 19:38:37

supar

[AB]

Co masz zrobić? Sama o tym pomyśl zamiast krytykować pomysły innych.
Nie jestem w stanie powiedzieć kto sie nie sprawdza. Nie raz na serwerze było kilkoro ludzi z AB w czasie kiedy ktoś kogoś wyzywał. Nikt nie zareagował. Gdyby taka sytuacja miała miejsce raz może dwa to OK, ale jest tak często. Lubie was i serwer, ale prosze na serwerze są też normalni gracze którzy mają pytania. Ładnie by było na nie odpowiadać panie T
Nowi admini nie dadza bana bo sie boją. Słyszałem historie o naszym koledze. Otóż jego kumpel z ab anulował tego bana, a co jeśli tym kumplem jest ktoś kto jest w stanie wywalić "nowego" z triala? Różne rzeczy sie zdarzają. Musicie dać nowym przykład zamiast wyśmiewać ich pomysły.

#430 28-07-2013 19:40:43

DommI

[AA]Gamer

Tak się składa że ja jestem bardzo często rano w południe, wieczorem, nocą. I jakoś nic takiego się nie dzieje więc problemu nie widzę. I nie życze sobie żebyś mi GRZECZNIE zwracał uwagę jak nie wiesz ocb.

#431 28-07-2013 19:43:03

DommI

[AA]Gamer

Ja nie krytykuje pomysłów innych. Tylko pisze co myśle. Zrozum.

#432 28-07-2013 19:48:43

marakuja88

[AA]Gamer

Dommi - strach mnie obleciał na samą myśl że możesz być zazdrosna. Apropo supara - możesz mieć rację, podawaj tylko dokładne szczegóły kto i gdzie rozumiem że jest to forum które czyta każdy ale nie masz się co bać - nikt ci w ryj nie da a jak masz rację to ja bym chciał ją poznać.

Apropo trialowców i wyłączania dj:
wr4frog i twinky - u mnie macie karniaka za wyłączanie ww. oraz kickbots addbots kiedy sie wam podoba. Za votowanie i passvote wam już zwróciłem uwagę i mam nadzieję że to się poprawi. Poza tym wy jako wizytówki areny powinniscie najbardziej szanować innych graczy - to się tyczy wr4froga.

#433 28-07-2013 19:49:41

ROGAL

[AA]Gamer

5765370

Zacznij edytować posty zamiast pisać jeden pod drugim.

Keyboard    Acer 6312-K
Mouse    Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Mousepad    SteelSeries Qck+ DotA 2
Headset    SteelSeries Siberia V2

#434 28-07-2013 20:50:30

TORCIDA

[AlcoholicsArena] Admin

988356

supar napisał:

Lubie was i serwer, ale prosze na serwerze są też normalni gracze którzy mają pytania. Ładnie by było na nie odpowiadać panie T

bardo miła rozmowa w której nie bardzo mam ochotę uczestniczyć jednakże tutaj chyba o mnie mowa więc wybacz kolego ale podczas gry praktycznie nie czytam czatu
jeśli tylko będe mógł pomóc to chętnie odpowiem na nurtujące cię pytania na forum - podczas gry często umyka mi to co do mnie piszą PRZEPRASZAM
chciałem dobrze a wyszło jak zawsze .....             

#435 28-07-2013 20:59:50

Pain

[AA]Gamer

Przyznam , że takiego ubawu czytając posty na forum jeszcze nie miałem..
A więc dołączę się do jakże wybitnej dyskusji.
Zacznę od jakże pięknego natarcia Dominiki. Tak się składa , że na obecny stan na serwerze bywa więcej niż "3" osoby płci pięknej - wystarczy tylko znać ludzi i się trochę interesować tym z kim się gra. Docinek na "zazdrość" nawet nie komentuje.. <śmiech> Nie którzy chyba nie wiedzą w tej chwili , że to jest "gra".
Kolejny poruszony przeze mnie aspekt to sytuacja na serwerze. Otóż szanowni gracze. Ludzie , którzy stworzyli ten serwer , ten team - doskonale wiedzą , że   
na serwerze są potrzebne zmiany. No ale może ktoś nie wie , że osoby mają własne rodziny - własne problemy - własne sprawy. Jak na razie jedyny pełnej duszy opiekun serwera (TORCIDA) nie wyrabia tak aby mógł bardziej zająć się serwerem. Jeżeli "góra" będzie w stanie się za te sprawy wziąć - to na pewno pojawią się zmiany na serwerze. Teraz przejdę do ubliżania - temat jest już od dawna wałkowany. Ale za czym napiszecie swoje pretensje to wystarczy poruszyć mózgiem. Skoro piszecie , że AB nie reaguje na to , że ktoś wyzywa graczy - to proszę , zróbcie screenshota - zamieście na forum i na pewno wnioski zostaną z tego wyciągnięte. Ale co poniektórym to  Jeżeli ktoś czegoś nie widzi - to dobrze , że widzicie wy. Macie forum , macie prywatne wiadomości do klanowiczów z wyższym lvl. Wystarczy napisać - na pewno nie przejdzie to obojętnie (przynajmniej z mojej strony).
Co do graczy na trialu - wystarczy raz na jakiś czas pograć incognito i zauważymy "adminów" . Używanie vote na zadawanie pytań , kickowanie graczy za granie dostępną bronią. Jeżeli jakaś broń zostaje wyłączona to jest nią jedynie na tą chwilę Panzerfaust - wystarczy tylko grać trochę z głową. A co do odchodzenia z serwera i reklamy klanu. Każdy człowiek jest wolny - nikt nikogo nie trzyma za rączkę. Wiele osób ma swoje życie i wiecznie nie będą grać. A prędzej czy później wnioski i tak zostaną wyciągnięte - no chyba , że serwer ma się wkrótce zwinąć ? Zauważyłem , że nie którzy grywają na innych serwerach - to dobry pomysł. Bo dzieląc czas na Arenę i inny serwer - można przyciągnąć ich do siebie.
Podsumowując : Im więcej pomysłów na reorganizacje serwera tym szybsza szansa na realizacje.. Spamujcie forum - przedstawcie propozycje i przedyskutujemy.
A co poniektórym to radzę oszacować swoje ego. Bo niektórzy nie są tacy święci na jakich wyglądają. Pozdrawiam.

#436 28-07-2013 21:37:10

jurek

[AB]Admin

DOmi: możliwe ,ze nie przeczytałaś tak jak to miało być przekazane: chodzi o to,że nie tylko TY jesteś grającą dziewczyną na serverze. A !  i nie wiem dlaczego się Ciebie czepiają.   Jesteś miłą osobą, Mroczna też, więc nie mam pojęcia w czym problem.

Pozdr.

#437 29-07-2013 06:21:35

Biala-Myszka

[AA]Gamer

Piernika ;/ Ale żeście narobili bigosu ;/ Jo nie wiem o co łazi, ale nikaj sie nie wybierom, w każdym razie jak byda miała ''odejśc'' to dom wom znać. Musza tyż zwrócić uwaga, że dziołchy mnie guzik obchodzą, jo nikomu w parada nie właża i życza se tego samego od reszty. Poza tym chciała bym żebyście zwrócili uwage na osoby podszywające sie pod innych, bo łostatnio jakiś pieron mi nick podfandzolił i bzdury na mój temat pisoł ;/ Dobrze wiecie że jo lubia wasz serwer,ta miła atmosfera, graczy i nie chca żeby to wszystko sie rozwaliło przez jedna pierdoła. Jak ktoś mo pomysły niech pisze, zgadzam się z Pain. ~Mroczna

#438 29-07-2013 08:04:18

Pain

[AA]Gamer

Jeżeli się ktoś podszywa pod Ciebie to go udupimy - prędzej czy później.
@Jurek - wiesz w czy problem ? Kontakty międzyludzkie (czyt. Bajera) : D.
A tak na serio - zakończmy już te dyskusje i być może niech każdy odwiedzający forum , grający na serwerze wypowie się co by chcieli widzieć nowego na serwerze. Zbierzemy wszystko w całość i zacznijmy to realizować.

Ostatnio edytowany przez Pain (29-07-2013 08:09:17)

#439 29-07-2013 12:46:51

StrAjk

[AA]Gamer

Po pierwsze, przestańcie się kłócić na serwerze o byle gówno, tak jak np. dzisiejsza kłótnia o kolory w nicku...
Po drugie, ogarnijcie serwer, ponieważ jak wiadomo wystarczy vote na nextmap, żeby serwer padł. Dodatkowo czasami zaraz po warmupie serwer ma laga na kilka sekund, po tym lagu część graczy może grać, część ma wciąż laga, tak jak np. teraz na mapie Caen.

#440 29-07-2013 15:12:12

supar

[AB]

TORCIDA napisał:

bardo miła rozmowa w której nie bardzo mam ochotę uczestniczyć jednakże tutaj chyba o mnie mowa więc wybacz kolego ale podczas gry praktycznie nie czytam czatu
jeśli tylko będe mógł pomóc to chętnie odpowiem na nurtujące cię pytania na forum - podczas gry często umyka mi to co do mnie piszą PRZEPRASZAM
chciałem dobrze a wyszło jak zawsze .....             

Chodziło mi o Terminator'a, do ciebie nie mam żadnych zarzutów. Wszedłeś na serwer i odpowiedzialeś na nurtujące mnie pytanie w minute

Free counters!

Stopka forum

RSS