[AA]Gamer
IP: 89.66.23.253
E-mail PW
Re: [AA][SPRAWY]
co wy na to zeby zmienic rekrutacje ab i zamiast zeby bylo ab tylko . [R.ab] Rekrutacja Alcoholbrigade . R- JASNY niebieski ,reszta standarowo i Level 5-6 , A klan [aa] 4 Level dla kazdego co wy na to
totalny debil
[AA]Gamer
hm no debil po prostu debil...
[AB]Admin
Odnajdzie się na Wiejskiej...
[AB]
debil to malo zenada szkoda slow
[AA]Gamer
Dobra mam parę pytań
Czy ts działa? bo pytałam się paru osób na serwie to mówili że nic nie wiedzą, a żadnego pokoju znaleźć nie idzie ;/
Czy można by zmienić opcje i umożliwić zamianę broni? (np. medyk może sobie zamienić broń na Stena od Cover Opsa)
TS z tego co wiem nie działa, jeśli jest zainteresowanie można gdzieś ogarnąć jakiś kanał, nie powinno być z tym problemu. Co do broni trzeba czekać na info od Torcidy.
Keyboard Acer 6312-K
Mouse Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Mousepad SteelSeries Qck+ DotA 2
Headset SteelSeries Siberia V2
TS jak wyżej
Zamiana broni - nie wiem ? Nawet jeśli to możliwe nie zrobię tego Po to jest podział na klasy by każda postać się różniła Równie dobrze można by zrobić RAMBO z każdą możliwą bronią, apteczkami, ammopackiem i dynamitem w kieszeni
[AA]Gamer
Spoko Ja się tylko pytałam, decyzja do Was należy,dzięki za odpowiedź ;D
[AA]Gamer
Biala-Myszka napisał:
Dobra mam parę pytań
Czy ts działa? bo pytałam się paru osób na serwie to mówili że nic nie wiedzą, a żadnego pokoju znaleźć nie idzie ;/
Czy można by zmienić opcje i umożliwić zamianę broni? (np. medyk może sobie zamienić broń na Stena od Cover Opsa)
Z tego co wiem , to takie bajery jak podmiana broni występują na "przerabianych" modach. My mamy Silenta i jedyne nie wielkie podmianki są na "warach" np: riflewar.
[AA]Gamer
Pain to tylko były pytania, odpowiedź już dostałam więc po co dalej ciągniesz temat...
[AA]Gamer
Bo może lubi ?
[AA]Gamer
Spoko niech se lubi pisać jo mu nic nie bronia, ale po co teraz się wpinkalasz?
Przecież już wszystko wyjaśnione, chyba że masz jakiś problem to słucham?
[AA]Gamer
Może trochę grzeczniej ? Dołożyłem do odpowiedzi Torcidy kilka słów. Po to jestem na forum żebym mógł się wypowiadać na dane tematy.
[AA]Gamer
No ja mam problem.
[AA]Gamer
Wiecie co róbcie co chcecie ja już nic nie pisze na forum, bo jak ma być kłótnia to Dziękuje.
[AA]Gamer
Jurek - no właśnie ? o słowa odnośnie udoskonaleń ?
Ja tylko rozszerzyłem odpowiedz Torciego.
Ostatnio edytowany przez Pain (04-09-2013 16:58:59)
[AA]Gamer
Jaka kłótnia ? Ja tylko stanęłam za Mateuszem i tyle.
[AA]Gamer
Nie no luzik. Koniec sprawy już.
[AB]Admin
Nie ma co pierdolić... Darecki dawaj RAMBO