[AA]Gamer
Witam, ostatnio wróciłem do gry na waszym serwerze za sprawą jednego z członków mojego klanu wszystko jest fajnie i w ogóle, ale w ogóle nie ma wyboru jeśli chodzi o mapy. Widzę tylko jakieś same nieznane mi pozycje, a po zvotowaniu mapy nie da jej się przerzucić głosowaniem... To moja propozycja map do wrzucenia na serwer (nie wiem, które już macie więc wrzucam wszystkie ciekawe pozycje, które znalazłem).
*aldernest
*bremen_b3
*frostbite
*karsiah_te2
*missile_b3
*radar
*reactor_final
*supply
*sw_goldrush_te
*braundorf_b4
*erdenberg_t1
*et_beach
*et_ice
*et_ufo_final
*sp_delivery_te
Do tego proponuję także by trochę ograniczyć regeneracje paska staminy dla medyka bo na tych słabszych playerach da się biegać na apteczkach i pasek nawet się nie wyczerpie . Nie wiem jak jest na innych klasach ale z innych pomysłów to też ograniczenie rifli do jednej na team, strzały z panzerfausta żeby się tak szybko nie odradzały. Tyle ode mnie jakbyście mogli to proszę o szybkie ustosunkowanie się do pomysłów zmian, bo aż mnie dupsko boli jak widzę ile ludzi jest na tej badziewnej polskiej vodce, a na serwerze z normalnymi adminami itd. PUSTKI. Szkoda patrzeć na to, że przez brak map nie można dłużej pograć
.
[AA]Gamer
Większość pozycji , które podałeś (mapy) są na naszym serwerze i to dość grywalne : ). Co do reszty propozycji - pomyślimy nad realizacją.
[AA]Gamer
I miło by było gdybyście też wyjebali mapy, których nikt nie gra :x bo jak widzę, że dana mapa była ostatnio grana 184 mapy temu, to nie wiem dlaczego, ale chyba gracze jej nie lubią
[AA]Gamer
Ten temat akurat nawet sam poruszałem. Coś z tym zrobimy w niedługim czasie.
[AB]
Przydało by sie vote na next map. Jest jakaś możliwość "wymieszania" map?
Czasem jest tak ze są same ogromne mapki, a żadnej innej nie ma jak wybrac.
siemano , pojawiam sie znow po x czasie i elegancko bede czasem grywal, ale w huj sie pozmienialo ogolnie ja juz nie ogarniam za bardzo i powiedzcie mi czemu jak se sciagne et 2.60b i potem lacze sie z Areną i sciaga mi mapy to potem mnie wykurwia?w sensie nawet do gry nie da sie wejsc bo mam zla wersje czy cos i wogole fajno wrocic na serwa i widze ze np anubisa i drwala juz nie ma, "niezły siostry tu burdel macie" hehe pozdroo
siemka
sam se odpowiedziałeś "masz złą wersje czy coś"
nie wiem co jest grane z tego opisu niewiele wynika ale może faktycznie jakąś chujową instalke miałeś
spróbuj jeszcze raz
http://et.trackbase.net/downloads/
Witam
Jak wiadomo brakuje nam człowieka od serwa Znajomy Białej-Myszki podobno jest w stanie nam pomóc
Krisino zarejestrował się już na forum Pozostaje nam dogadać się jak ma wyglądać ta współpraca
Trzeba by dogadać szczegóły czego oczekujemy i czego oczekuje od nas Krisino?
My wiadomo potrzebujemy pomocy przy serwie - dobrego informatyka
Czy będzie to jednorazowa pomoc czy też może jakaś dłuższa współpraca?
Jeśli tylko będziemy potrafili się dogadać i wszystko będzie ok to fajnie byłoby zgadać się na dłużej - może jakieś połączenie sił ???
Z mojej strony to narazie tyle Jeśli ktoś chce coś dodać od siebie to śmiało Wszelkie sugestie mile widziane
[AA]Gamer
jurek napisał:
Zgadzam się z Darkiem: dogadanie detali, mam nadzieje iż jest to człowiek normalny, godny zaufania,oby wyszło.
Też mam nadzieje że jestem człowiekiem "normalnym"
Teraz pytanie jakich zmian oczekujecie ? Co chcecie zmienić? Np mogę mieć nowe soundpacki z mojego dawnego serwera. Jak chcecie coś wiedzieć kontakt xf-kris1988l i na ts : hellsangels.voice24.pl
Ostatnio edytowany przez krisinio (19-02-2014 23:43:16)
[AB]
Nowy soundpack na pewno bo ten się już trochę znudził.Może udało by się ogarnąć ten problem z zapisywaniem XP bo ludzie mają dość nabijania ciągle na nowo, a co za tym idzie olewają serwa.Przydała by się też mała wymiana map.Jest parę takich na których ludzie w ogóle nie chcą grać jak np.catedral...ale brakuje starych map takich jak Sewal ale w podstawowej wersji.... Co do map...jako że calymi dniami siedze na servie(znowu ) wiem co się komu podoba,co ludzie by widzieli a z jakich map uciekają...Jak bedzie potzeba to się z tymi mapami mogę jeszcze rozpisać
[AA]Gamer
WaYss napisał:
Nowy soundpack na pewno bo ten się już trochę znudził.Może udało by się ogarnąć ten problem z zapisywaniem XP bo ludzie mają dość nabijania ciągle na nowo, a co za tym idzie olewają serwa.Przydała by się też mała wymiana map.Jest parę takich na których ludzie w ogóle nie chcą grać jak np.catedral...ale brakuje starych map takich jak Sewal ale w podstawowej wersji.... Co do map...jako że calymi dniami siedze na servie(znowu
) wiem co się komu podoba,co ludzie by widzieli a z jakich map uciekają...Jak bedzie potzeba to się z tymi mapami mogę jeszcze rozpisać
Wszystko można łatwo ogarnąć.Problem zapisu xp to pewnie problem shurbota. Jeśli chcecie ściągnąć graczy polecam ograniczenie listy map jednak.
Ostatnio edytowany przez krisinio (20-02-2014 09:18:02)
[AB]
sciagnij sobie Wayss et key i ci się będzie zapisywac
terminator napisał:
no wlasnie etkey styknie chyba albo za kazdym razem !givexp med czy cos i jazda
[AA]Gamer
Tak to wymuś na każdym graczu ściąganie jakiegoś programu do zapisu xp? Silent robi własnego guida na którym powinno się zapisywać xp nawet u graczy którzy nie maja guida z pb.
[AB]
terminator napisał:
Mnie się XP zapisuje normalnie...ale inni mają problem...czasami nawet instalują nowego et-keya ale to nic nie daje...serv powinien zapisywać normalnie i bez problemowo...
dobra mamy
- zapis xp (a raczej jego brak)
- nowy sound
co dalej? jeśli jest coś jeszcze co uważacie że trzeba naprawić lub zmienić piszcie
chciałbym jak najszybciej dogadać temat by w końcu zacząć działać a nie tylko marudzić na forum
@krisino - jak już dogadamy temat napisze do ciebie PW by dogadać szczegóły
[AA]Gamer
Szłoby jeszcze wprowadzić opcje wymiany broni. Chociaż była już na ten temat kiedyś rozmowa i ktoś się nie zgodził, ale można by spróbować.
Wiecie co mam na myśli? Żeby można było np. z Stena na MP40 wymienić.