#81 13-01-2011 19:21:48

Zendo93

[AA]Gamer

25733549

Re: [AA]: Pomoc/ Segítség/ Help/ Ayuda/ Hilfe/ Aide

PS
Adres: 188.116.3.111
Port: 9987
Kanał: 111.Enclava, podkanał dla gości (Guest Channel)
Hasło: enclava

#82 13-01-2011 19:47:07

DZEM

[AA]Gamer

Wertiko napisał:

- Posty mozna edytowac

Jak ?

Pominę osobiste wypady słowne do tych nie za mądrych chłopaków którzy sądzą że wszystko kręci się wokół ich (nie będę przytaczał nicków, nie chce mi się).
Zrozumcie, to że ktoś was wkurwia nie daje wam prawa do nadużywania komend administratora w celu uprzykrzenia mu "życia", to nie jest wasz prywatny serwer, macie usuwać graczy łamiących panujące zasady a nie tych którzy się wam nie spodobają z jakiś innych względów.

Zendo93 napisał:

Wszystkich zainteresowanych sprawa co do wczorajszego zajścia miedzy mna(Zendo93) Drinkerem i Dżemem zapraszam na TS-a
Niech Dzem sie określi co do godziny spotkania.

Może najpierw byś spytał czy mam TS ? Otóż nie mam, nie potrzebny mi, grę traktuję w kategoriach rozrywki lubię sobie czasami po pracy postrzelać ale nic poza to.
Inna sprawa że spotkanie na TSie i tak by nic nie zmieniło, wszystko co chcesz powiedzieć możesz napisać.

Ty po prostu lubisz toczyć potyczki słowne, może czujesz się mocny obrażając kogoś zza monitora, może sprawia ci to przyjemność, może trollujesz, nie wiem. Ja nie lubię wojny na słowa bo ona do niczego nie prowadzi, nie można ani wygrać ani przegrać.

#83 13-01-2011 19:52:02

TORCIDA

[AlcoholicsArena] Admin

988356

EG V zmienić nick na DZEM i pisać : JESTEM POJEBANY  -   KURESTWO
EG i cesio robić vote kick i z miejsca passwote               -   KURESTWO
Co by nie było zdziwienia jeśli jeszcze raz zobacze takie numery na serwie pożegnacie swój lvl
KONIEC TEMATU

#84 13-01-2011 19:59:40

cesio

[AA]Gamer

TORCIDA napisał:

EG V zmienić nick na DZEM i pisać : JESTEM POJEBANY  -   KURESTWO
EG i cesio robić vote kick i z miejsca passwote               -   KURESTWO
Co by nie było zdziwienia jeśli jeszcze raz zobacze takie numery na serwie pożegnacie swój lvl
KONIEC TEMATU

Kurestwo panie Torcida to jest to ze sie kurwa tłoku wypowiadasz a gowno wiesz o sytuacji to raz. Byles na servie jak byla potyczka slowna i chuja zrobiles. Wiec bez obrazy ale twoje zdanie mnie gowno obchodzi mozesz zamknac buzie. Lvl mam w dupie dawac, zabierac jebie mnie to gram tam dla przyjemnosci a nie sluchania pierdolenia jakies niedorozwinietego bachora czepiajacego sie o co popadnie. Zamin torci cos napiszesz jebnij sie napierw w glowe potem zastanow a na koniec wypowiedz. W tej chwili z wypowiadajacych sie tu klanowiczow i z ktorymi zdaniem sie licze to Jurek Wertiko NCB i Dawlisz. Twoje zdanie mam w dupie i uwarzaj na slowa lvl zabieraj jak daje ci to frajde nie nie prosilem sie o niego sam go dostalem wiec chyba kurwa nie za darmo.

#85 13-01-2011 19:59:44

Zendo93

[AA]Gamer

25733549

Sam to zacząłeś!!!

I ty zgrywasz cwaniaka przed monitorem!!!

Pozdro:)

#86 13-01-2011 20:03:04

Zendo93

[AA]Gamer

25733549

Wszystkich zainteresowanych sprawa co do wczorajszego zajścia miedzy mna(Zendo93) Drinkerem i Dżemem zapraszam na TS-a
Niech Dzem sie określi co do godziny spotkania.
Może najpierw byś spytał czy mam TS ? Otóż nie mam, nie potrzebny mi, grę traktuję w kategoriach rozrywki lubię sobie czasami po pracy postrzelać ale nic poza to.
Inna sprawa że spotkanie na TSie i tak by nic nie zmieniło, wszystko co chcesz powiedzieć możesz napisać.

Ty po prostu lubisz toczyć potyczki słowne, może czujesz się mocny obrażając kogoś zza monitora, może sprawia ci to przyjemność, może trollujesz, nie wiem. Ja nie lubię wojny na słowa bo ona do niczego nie prowadzi, nie można ani wygrać ani przegrać.

Sam to zacząłeś!!!

I ty zgrywasz cwaniaka przed monitorem!!!

Pozdro:)

#87 13-01-2011 20:03:50

cesio

[AA]Gamer

zeby kurwa przez jednego bachora taka sytuacja wyszla. POJEBANE 1 slowem. Za pare tygodni beda klutnie o to ze ktos na servie napisze "kurwa"

#88 13-01-2011 20:06:13

Zendo93

[AA]Gamer

25733549

Masz racje Cesio!!!

#89 13-01-2011 20:12:31

jurek

[AB]Admin

1.Gdybym uważał,że Eg zasługuje na odebranie levelii, to bym to napisał.
2.Oczywiste jest ,że Dzemik podjudza rozmowy na servie-a kolesie dają się wkręcić.
3.Czas pokaże, kto ma rację.

Cesio--na cholerę się irytujesz? Nie masz winy w dyskusjach z Dzemikiem, bo niestety byłem ich świadkiem.

Reasumując--do gry mości panowie, do gry:)

#90 13-01-2011 20:23:21

thcdrwalu

[AA]Gamer

43574647

zauważyłem że u nas musi byc ktoś wkurwiający wcześniej był martinok i jakoś dało sie z nim zyc chociaż ma zryta banie , więc kurwaaa zając się grą a nie jebanymi wirtualnymi problemami w których nikt nic z tego nie ma tylko pokazuje swoja głupotę kurwaa i nic po za tym ,zgolic jajka i do przeczkola AMEN.

#91 13-01-2011 20:23:25

Wertiko

[AB]Admin

temat zamykam bo robi sie burdel.

Zwyciężają tylko ci, którzy nie tracą promili !

#92 14-01-2011 14:00:39

Makabra

[AA]Gamer

Mnie możecie skasować lvl w zamian za drinkera. Może to zadowoli tego biednego człowieka. To jest proste on chce żeby kogoś ukarać (może to daje mu poczucie władzy?). Przy okazji powiniem być przymus ustawienia odpowiedniego rate i pakietów wtedy uniknie się większości kłótni.

http://i51.tinypic.com/2vtv1j7.png

#93 14-01-2011 15:38:00

drinker

[AB]

No więc
Nie było mnie przez kilka ostatnich dni na stronce bo trochę drinkowałem i trochę mnie ominęło Do tej pory nie moge wyjść z podziwu dla tego gnoja. Tak jak napisał cesio była taka sytuacja na serwie ze non stop spamował i pchał. Więc raz mu cesio dal kicka a później robił to samo więc dostal kicka ode mnie. Podejrzewam że zaczęło się od tego że jak pamiętacie napisałem u was na forum żeby ktoś wszedł z Ab na forum i go uspokoił bo non stop spamował, powiedziałem mu że zaraz załatwię mu kicka a on mi na to że gówno mu zrobię bo nie mam lvlu. Później ncb wszedł i dal mi lvl i napisałem gościowi i co teraz gówniarzu. Kilka dni później właśnie wyszła ta sytuacja z kickiem. W tym co napisał prawda jest to że dostał kicka Nie bluzgalem na niego ani nic. Najbardziej rozjebało mnie to że koleś napisał,że miałem z nim spara 1vs1 i mnie rozjebał10:1 hahaha kurwa no nie moglem ze śmiechu. Ja go raz zajebałem granatem. Tak kurwa w 1vs1 napierdalałem go granatami:D Poproszę z jego strony o screeny o  to że na niego bluzgalem czy coś. i Ludzi którzy wiedzieli o rzekomym sparze:D albo kurwa chociaż ser na jakim grałem. Nie sądzę że byłem kiedys tak najebany żeby nię pamiętać. Pozatym nie gram sparów 1v1 bo gram dla przyjemności a nie po to żeby komuś skopać dupe.

"ps1. Duel wygrałem 10 : 1, raz mu się udało z granata"  Kurwa mistrzostwo:DDDD

Koleś jest żałosny i ma wyobraźnie nie z tej ziemi. Ci którzy byli wtedy na serwie na pewno przyznają  mi racje. Możemy się spotkać na TS i o tym pogadać tylko on pewnie będzie się bał Bo nie nadąży wymyślać.

Teraz jak będe miał zjebany humor Rano będe sobie czytał ten wątek i mi sie od razu chumor poprawi:DD

Pozatym gram już u was od dłuższego czasu i pewnie wiecie że nie jestem jakimś gnojem który dostał 4 lvl żeby mieć władze. Dostałm go po to żeby mutować takich ludzi jak dzem:D Możecie mi zabrać lvl nie obrażę się ale jak go kurwa dacie dżemowi to do was przyjadę i tak was schlam że kurwa na wude patrzeć nie będziecie mogli:

Z pozdrowieniami Drinker

A na wodke i tak możemy się umówić.

Tu Cie mam !!! Tu Cie mam!!!.....

#94 14-01-2011 15:38:52

Dawlish

[AA]Gamer

5965139

chcialbym tylko na koniec zacytowac pewna mysl, jako ogolna rade dla wszystkich (bez urazy dla nikogo)
"nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi Cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem"

#95 14-01-2011 15:43:24

drinker

[AB]

Heh prawda Dawlish dlatego już więcej z pajacem pisać ani kłócić sie nie bedę szkoda moich nerwów Jebaniec pokonał mnie doświadczeniem

#96 14-01-2011 16:27:25

DZEM

[AA]Gamer

Mnie pytasz o dowody a czym sam je posiadasz chłopcze ?
Ja dałem chociaż jeden screen który potwierdził chociażby pewną część mojego tekstu, ty nie dałeś żadnego.

Co do duela mogę winić tylko sam siebie że nie nagrałem demka, przyznam szczerze że jestem pierwszy raz świadkiem sytuacji w której przegranie 1 vs 1 niesie za sobą taką dawkę złości, złości którą starasz się rozładować no bo w końcu w internecie możesz pozwolić sobie na kłamstwa, pyskówki itp. bez żadnych konsekwencji.

Twoje spekulacje jakobym bał spotkać się na TS są żałosne, czyli jakby nie patrzeć do pasują do ciebie.

Twoja bezczelność osiąga naprawdę pokaźne rozmiary, wypierasz się rzeczy i słów które były twoim udziałem zarzucasz mi kłamstwo i opowiadasz wymyślone na poczekaniu historyjki, no ale tak to jest gdy osobę twojego pokroju połączy się z anonimowością która niesie z sobą internet.

#97 14-01-2011 16:32:32

DZEM

[AA]Gamer

Mógłby napisać mi ktoś jak edytować tutaj posty ? Z góry dzięki.

#98 14-01-2011 17:16:46

drinker

[AB]

Trzymajcie mnie:D

Kurwa człowieku jak ty możesz pisać o kłamstwach i konsekwencjach jak twój post  jest kurwa wymyślony. To że dałem ci kicka przyznałem się do tego a nie bezczelnie kłamie . Kurwa według mnie jesteś Grubym głupim zakompleksionym gościem który coś chce osiągnąć przez pisanie kłamstw w internecie.

Moimi dowodami są ludzi,którzy przy tym byli

Ja jestem anonimowy? Ludzie mnie tu znają wiec chyba nie chce, z tobą pogadać na ts więc chyba nie jestem anonimowy więc co ty kurwa pierdolisz?

Jak mogę być zły na siebie że z tobą przegrałem jak ja kurwa w ogolę z tobą nie grałem?? Ok jak tak bardzo chcesz zrobimy tego duela ze światkami i wtedy będziesz mógł sobie pisać posty

Wiesz nas tu wszystkich możesz oszukać ale samego siebie nie oszukasz

Pierdole już ci nie będę odpisywał bo się tylko nawkurwiam. Jak napisał dawlish osiągnąłeś swój cel sprowadzileś mnie do swojego poziomu lvl moga mi zabrać cos jeszcze ?

PS.Nie pisz do mnie chłopcze bo to pedalskie wiec tak sobie możesz mówić do swoich kolegów a nie do mnie

#99 14-01-2011 18:26:12

DZEM

[AA]Gamer

drinker napisał:

Trzymajcie mnie:D

Kurwa człowieku jak ty możesz pisać o kłamstwach i konsekwencjach jak twój post  jest kurwa wymyślony. To że dałem ci kicka przyznałem się do tego a nie bezczelnie kłamie . Kurwa według mnie jesteś Grubym głupim zakompleksionym gościem który coś chce osiągnąć przez pisanie kłamstw w internecie.

Moimi dowodami są ludzi,którzy przy tym byli

Ja jestem anonimowy? Ludzie mnie tu znają wiec chyba nie chce, z tobą pogadać na ts więc chyba nie jestem anonimowy więc co ty kurwa pierdolisz?

Jak mogę być zły na siebie że z tobą przegrałem jak ja kurwa w ogolę z tobą nie grałem?? Ok jak tak bardzo chcesz zrobimy tego duela ze światkami i wtedy będziesz mógł sobie pisać posty

Wiesz nas tu wszystkich możesz oszukać ale samego siebie nie oszukasz

Pierdole już ci nie będę odpisywał bo się tylko nawkurwiam. Jak napisał dawlish osiągnąłeś swój cel sprowadzileś mnie do swojego poziomu lvl moga mi zabrać cos jeszcze ?

PS.Nie pisz do mnie chłopcze bo to pedalskie wiec tak sobie możesz mówić do swoich kolegów a nie do mnie

To oczywiste że nie przyznasz się do porażki, stracił byś swój internetowy wizerunek na którym tak bardo ci zależy.
Jesteś słabym człowieczkiem który pogrążony jest w swoim wyimaginowanym świecie, iluzja którą sobie zbudowałeś oddzielona jest od rzeczywistości grubym murem. Budulec tego muru stanowią twoje wyobrażenia, przekonania, wierzenia mógłbyś go rozwalić (każdy może pokonać swoje ograniczenia) lecz kosztowało by to utratę tych wszystkich pierdół które tak uparcie pakujesz sobie to główki i które uważasz za część siebie.

W swoich postach popełniasz wiele błędów rzeczowych, proszę cię nie używaj pojęć których nie znasz znaczenia bo czyta się to naprawdę głupio, o wiele głupiej niż twoje pozostałe posty a to już nie lada sztuka.

#100 14-01-2011 18:52:07

drinker

[AB]

Kurwa z wikipedi pisałeś??  Co ty pierdolisz? Wiem co pisze  jak bym nie wiedział do bym nie pisał.  Porażki :DDD kurwa człowieku porażka to ty jesteś D Twój ojciec musiał mieć dużo pola żeby wyhodować takiego buraka jak ty:PP( bez obrazy dla twojego ojca)

Jak już napisałem nie chce mi się już z tobą pisać a co do porażki zagrajmy tego dulka i wtedy będziemy mówić o porażce. Jak mnie rozwalisz tak jak napisałeś 10:1 to będzie moja porażka,
która oczywiście się nie przejmę  bo mnie to jebie że ktoś mnie zabił w grze . Dla mnie liczy sie real a gra jest tylko przyjemnością.

I takie zachowanie że jak dedlem i ty mnie nie podnosisz jak ci podziękuje nie wzrusza tylko przeszkadza w grze.

Free counters!

Stopka forum

RSS